«Έλα Κοντά»: Χριστούγεννα στην Επισκοπή

Life
«Έλα Κοντά»: Χριστούγεννα στην Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αναστασία Μπιτζιλέου μας προσκαλεί να κάνουμε Χριστούγεννα στην Επισκοπή, μέσα από την εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Έλα Κοντά»!

«Έλα Κοντά» σε ένα special xsmas επεισόδιο και την Αναστασία Μπιτζιλέου να ξεσηκώνει ένα ολόκληρο χωριό..!

Χριστούγεννα στην Επισκοπή κάνουμε στην ΚΡΗΤΗ ΤV στις 18:00 το απόγευμα, με τον πολιτιστικό σύλλογο Επισκοπής αλλά και τον σύλλογο γυναικών «Εργάνη» να δίνουν το καλύτερο εαυτό τους για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!

Χριστούγεννα στο Χωριό, και τα φιλόξενα σπιτικά της Επισκοπής βρίσκονται σε πυρετό Χριστουγεννιάτικου γεύματος και μοσχοβολούν τα γραφικά λουλουδιασμένα σοκάκια, μαγειρεύοντας απάκι, καπνιστό χωριάτικο λουκάνικο, τσιλαδιά, τσιγαρίδες και μελομακάρονα με παραδοσιακό τρόπο!

Τα παιδάκια του χωριού λένε τα Κρητικά χριστουγεννιάτικα κάλαντα και εμείς αισθανόμαστε μεγάλη συγκίνηση!

Παράλληλα η πιο ζεστή παρέα μας περιμένει στο παραδοσιακό στέκι του χωριού , με το μουσικό συγκρότημα του Νίκου Τζουλιαδάκη και Νικόλα Καράτζη και τα χορευτικά συγκροτήματα της Σχολής «Ίσταμνος» για ένα γλέντι όλο κέφι!

Ακόμη οι τοπικοί παράγοντες της Επισκοπής, μας μιλάνε για τις ομορφιές του τόπου, για τα μουσεία που μπορείτε να επισκεφτείτε, αλλά και τους πιο παλαιηνούς ναούς που χρονολογούνται τον 13ο και τον 14ο αιώνα!

Ιστορία, Πολιτισμός, Γαστρονομία, Μουσική, Χορός όλα συνδυάζονται τέλεια σε ένα special xsmas edition επεισόδιο «ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ» την ημέρα των Χριστουγέννων στην ΚΡΗΤΗ ΤV.

Μην το χάσετε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News