Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα «ξεσήκωσε» την Ιεράπετρα!

Λασίθι
Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα «ξεσήκωσε» την Ιεράπετρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοσμοπλημμύρα στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Η παρουσία και η συναυλία της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα χτες το βράδυ στην εκδήλωση της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ήταν το κίνητρο το οποίο οδήγησε περισσότερους από τέσσερις χιλιάδες Ιεραπετρίτες και ξένους επισκέπτες, να κατακλύσουν  το εμπορικό κέντρο της πόλης  και να διασκεδάσουν με τα παιδιά τους, μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η Ιεράπετρα «πλημμύρισε» από κόσμο όλων των ηλικιών από νωρίς το απόγευμα, με τα εμπορικά καταστήματα, τα καφέ και τις ταβέρνες μέχρι αργά το βράδυ να γεμίζουν στην κυριολεξία.

Από τις 7.00 το απόγευμα ξεκίνησε η Φιλαρμονική του Δήμου και η χορωδία των Νέων να βάζουν  τον κόσμο, που άρχισε να πυκνώνει σιγά - σιγά, με τα τραγούδια και τη μουσική τους, στο πνεύμα των εορτών.

Γύρω στις 8.00 ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί απέναντι από το αστυνομικό μέγαρο και μίλησε για μια Ιεράπετρα που αναπτύσσεται γοργά.

«Την Ιεράπετρα τη θέλουμε δυνατή και σύγχρονη. Μπορούμε αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι να την πάμε πολύ ψηλά. Χρόνια Πολλά, καλές γιορτές κι ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καλαντζάκης, καλώντας μαζί με τον πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Μανόλη Γεωργαλάκη, την Ελένη Φουρέιρα να ανεβεί στη σκηνή, για να μετρήσουν μαζί αντίστροφα, προκειμένου να ανάψουν τα χιλιάδες λαμπιόνια του πανύψηλου Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης.

Μόλις φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, έγινε η «νύχτα - μέρα» από τα δεκάδες πυροτεχνήματα που έσκασαν στον καθαρό ουρανό της Ιεράπετρας, χρωματίζοντας όμορφα την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Αμέσως μετά η Ελένη Φουρέιρα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη βασίλισσα του Λασιθιώτικου Νότου, εκθειάζοντας το εκδηλωτικό κοινό που έχει έλθει για να ακούσει τα τραγούδια της, δίνοντας υποσχέσεις για  ένα δίωρο εντυπωσιακό μουσικό σόου με τους μουσικούς και τις χορεύτριες της.

Ο καλός καιρός ήταν «σύμμαχος» του κόσμου που προσπαθούσε να φτάσει όσο πιο κοντά  μπορούσε στη σκηνή, για να βιντεοσκοπήσει και να φωτογραφήσει την όμορφη τραγουδίστρια με τις εντυπωσιακές χορεύτριες της.

Η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα πέτυχε απόλυτα το σκοπό της, καθώς ο απολογισμός που έχει γίνει από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α το Σύλλογο Καφέ και Εστίασης και τον Εμπορικό Σύλλογο, είναι πάρα πολύ θετικός.

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι για την προσέλευση τόσου κόσμου, που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε μαζεμένο στην πλατεία Ηρώου. Οι εμπορικές επιχειρήσεις δούλεψαν καλύτερα, τα καφέ και οι ταβέρνες είχαν πολύ  δουλειά μέχρι αργά τα μεσάνυχτα και ο κόσμος ευχαριστήθηκε πάρα πολύ  από την εκδήλωση της έναρξης της εορταστικής περιόδου που συνδιοργανώσαμε μαζί με την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας με την συνδρομή της περιφέρειας Κρήτης και των χορηγών μας. Ξεκινούμε άμεσα το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας με το τραινάκι, το Καρουζέλ και τα υπόλοιπα  παιχνίδια και δρώμενα που έχουμε σχεδιάσει μέχρι το τέλος της περιόδου των εορτών, με την ελπίδα ότι το κέντρο της πόλης θα προσφέρει χαρά και ωραίες συγκινήσεις κυρίως στα παιδιά,  αλλά και σε εμάς τους μεγαλύτερους», ανέφερε ο νεαρός πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Βαγγέλης Μπινιχάκης.

Το σημαντικό είναι ότι τα μηνύματα που φτάνουν στα ανοικτά  ξενοδοχεία της Ιεράπετρας για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι πολύ αισιόδοξα.

Όλα δείχνουν ότι φέτος ο χειμερινός τουρισμός της Νύμφης του Λιβυκού πελάγους θα πάει πολύ καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά.

(Φωτογραφίες: Γιώργος Μπαλοθιάρης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News