7 διαφορετικές προσωπικότητες με την «Ανδριανή» το Σάββατο στην ΚΡΗΤΗ TV

Life
7 διαφορετικές προσωπικότητες με την «Ανδριανή» το Σάββατο στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το Σάββατο στις 22:00 η Ανδριανή ετοιμάζει μια εκπομπή με επίκεντρο τον άνθρωπο.

7 διαφορετικές προσωπικότητες, 7 διαφορετικές επαγγελματικές ιδιότητες, 7 άνθρωποι που με το παράδειγμα τους έρχονται να προσθέσουν κάτι ουσιαστικό στη σκέψη μας.

Ο Νίκος Ψιλάκης, έρχεται με το νέο του βιβλίο «Και οι θάλασσες σωπαίνουν» και μας μιλά για τις ιστορίες, τους ανθρώπους και τις στιγμές που γίνονται βιβλία και μας ταξιδεύουν στο παρελθόν, στη ζωή και στο μέσα μας.

Μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, η Ανδριανή συναντά τον Χάρη Γαρεφαλάκη, από την ομάδα του LOVE RADIO. Από την ομάδα που για 7η χρονιά οργανώνει τα υπέροχα και εμπνευσμένα Παιχνιδομαζέματα - Δωροσκορπίσματα. Ελάτε να βάλουμε τα δυνατά μας, να συγκεντρώσουμε παιχνίδια και να κάνουμε πολλά παιδιά να χαρούν!

Γνωρίστε τον Οδυσσέα Λαμτζίδη τον Έλληνα φοιτητή που σαρώνει τα βραβεία. Υποτροφία για το MIT, το κορυφαίο πανεπιστημιακό ίδρυμα, βραβείο για την επιχειρηματική ιδέα που ανέπτυξε στο Bootcamp του ΜΙΤ Και ένα μυαλό που δεν σταματά ποτέ να κατεβάζει δυνατές ιδέες και να ανοίγει δρόμους!

Ευκαιρία η σημερινή εκπομπή για βόλτα στη φύση. Ραντεβού με τη Βιβή Βουλγαράκη, από την Pure Philosophy, εκεί κάτω από τις ελιές, πάνω σε μια ζεστή κουρελού. Μια ωραία κουβέντα  για τη σοφία της φύσης, την φροντίδα του εαυτού μας και τις αλλαγές που μπορούμε να φέρουμε στη ζωή μας.

Στο πλατό της εκπομπής η Μαρία Κυδωνάκη, ψυχολόγος, η Δέσποινα  Θεοχάρη μαία και ο Ισίδωρος Παπαδάκης, μπαμπάς, όλοι από την ομάδα του Εν κυήσει.

Τα φώτα στον μπαμπά της παρέας και η συζήτηση ξετυλίγεται γύρω από την ανάγκη, την επιθυμία, την επιλογή οι μπαμπάδες να βιώνουν και να συμμετέχουν σε κάθε στιγμή της εγκυμονούσης και του τοκετού.

Οι νέοι μπαμπάδες είναι πολύ συμμετοχικοί και μας αρέσει!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News