Ψυχαγωγία

Στον καναπέ με την «Ανδριανή» ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Σε αποκαλύψεις για τα μελλοντικά του σχέδια ο δημοφιλής δημοσιογράφος

Η Ανδριανή αυτό το Σάββατο συνεχίζει τις βόλτες, τις συναντήσεις με ωραίους ανθρώπους και μας προσκαλεί να μοιραστούμε τις ιδέες και τα όνειρα τους.

Στις οθόνες μας η μοναδική αθλήτρια ιππασίας στην Ελλάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τοκυο το 2020.

Η Δήμητρα Ελένη Παντεχάκη, εξομολογείται το μεγάλο της όνειρο, μιλά για την προσπάθεια της να φτάσει στου Παραολυμπιακούς και μας αποδεικνύει πως στη ζωή το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην επιμονή και το πείσμα.

Σε αυτό το επεισόδιο πάμε βόλτα σε Ρέθυμνο και Ιεράπετρα.

Στο Ρέθυμνο η Ανδριανή συναντά τον εκπαιδευτικό – ερευνητή Νεκτάριο Τσαγλιώτη και διαπιστώνει στην πράξη ότι το καλύτερο μάθημα δεν γίνεται στις σχολικές αίθουσες αλλά στους σχολικούς κήπους. Εκεί μπαίνει ο σπόρος της γνώσης και ανθίζει στο μυαλό των παιδιών. Στην επαφή τους με τη φύση και τη σοφία που διέπει τις λειτουργίες της.

Η Βούλα συναντά στην Ιεράπετρα, την βραβευμένη σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη. Μαζί μαγειρεύουν μοναστηριακή οσπριάδα και εκεί σε ένα από τα ομορφότερα μπαλκόνια του Νότου, στην Ιερά Μονή Φανερωμένης, μιλούν για τις γεύσεις, την παράδοση και τη νοστιμιά της ζωής!

Ο Δημοσιογράφος Νίκος Παναγιωτόπουλος, περνάει για μια χαλαρή κουβέντα από τον καναπέ της Ανδριανής και αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού του, που μας εκπλήσσουν!

Η νέα του εκπομπή «Ήρωες», το βιβλίο που ετοιμάζει και τα αναπάντεχα γεγονότα της ζωής που συνδέουν τους ανθρώπους και γίνονται όμορφες ιστορίες.

Η «Ανδριανή» το Σάββατο στις 22:00 στην ΚΡΗΤΗ TV.

Σχόλια