Στην τελική ευθεία για τα Παγκρήτια Καλλιστεία

Life
Στην τελική ευθεία για τα Παγκρήτια Καλλιστεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Τετάρτη,05 Δεκ 2018, 21:00
Αστόρια
Έρχεται ο 39ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς

Οι γόβες και οι βραδινές τουαλέτες είναι στη θέση τους. Οι πρόβες συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς. Δεκατρείς κοπέλες είναι πανέτοιμες καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 39ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς έχει ήδη ξεκινήσει.

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, θα λάβει χώρα στο κινηματοθέατρο Αστόρια ο μεγάλος τελικός των Παγκρήτιων Καλλιστείων για το 2018, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV, στις 10 το βράδυ.

Οικοδέσποινα της βραδιάς για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα είναι η Β’ Αναπληρωματική Miss Κρήτη 2013 και παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι», Ιωάννα Μαλέσκου.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 13 κοπέλες από όλη την Κρήτη οι οποίες θα διεκδικήσουν τους επίζηλους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2018, στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς!

Αξίζει να σημειωθεί πως το κοινό έχει τη δυνατότητα και φέτος να συμμετέχει ενεργά στο διαγωνισμό αφού έχει το δικαίωμα να ψηφίσει την αγαπημένη του φιναλίστ.

Η συνεχής αναβάθμιση του θεσμού προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ η εταιρεία παραγωγής δίνει το δικαίωμα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά μια ζωντανή παραγωγή υψηλού επιπέδου και να ζήσει έντονες στιγμές ενθουσιασμού, χαράς και συγκίνησης!

Η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ και η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο κινηματοθέατρο Αστόρια, με τις θέσεις πάντως λόγω του χώρου να είναι περιορισμένες.

Ο διαγωνισμός στηρίζει και προβάλει το σωματείο Στόχος – Πρόληψη και την εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους», ενώ την υποστήριξη του στην εκδήλωση προσφέρει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα! 

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου l Κινηματοθέατρο Αστόρια

Ώρα προσέλευσης κοινού 21:00 – Ώρα έναρξης 22:00

Γενική είσοδος 15 ευρώ

Πληροφορίες: 2810.334506

Παραγωγή: Cretanart Productions

Facebook: https://www.facebook.com/misscrete/

Instagram: https://www.instagram.com/misscrete/

Twitter: https://twitter.com/misskriticom

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News