«Αιγαίο SOS»: Λαμπερή η Avant Premiere στο Ηράκλειο

Life
«Αιγαίο SOS»: Λαμπερή η Avant Premiere στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαγνήτισε τα βλέμματα η κωμωδία στον κινηματογράφο Odeon Talos Plaza

Τις καλύτερες εντυπώσεις απέσπασε η σπαρταριστή κωμωδία «Αιγαίο SOS» που έκανε Avant Premiere στον κινηματογράφο Odeon του Talos Plaza.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο: τόσο όσοι κέρδισαν τις 100 διπλές προσκλήσεις όσο και οι άνθρωποι της ΚΡΗΤΗ TV, έτρεξαν για να παρακολουθήσουν αυτή τη μοναδική ταινία δράσης που είχε όμως και αμέτρητα κωμικά στοιχεία.

Δύο ώρες η διάρκεια της ταινίας που όμως κύλησαν σα «νεράκι»… Και η φιλοξενία στο Talos Plaza ήταν εξαιρετική!

Κατά τη διάρκεια της ταινίας, από την κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου δε σταμάτησαν να ακούγονται γέλια με τις ατάκες και τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που παρακολουθούσαν οι παρευρισκόμενοι.

Δράση, έρωτας και… ελληνοτουρκικά ζητήματα, όλα σε μια ταινία που έβαλε στόχο να αποτυπωθεί στο μυαλό των θεατών και τα κατάφερε!

Ο όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV εύχεται καλές προβολές!

Η υπόθεση της ταινίας

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος

Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνος Mπιμπής, Nina Senicar, Νίκος Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Σοφία Παυλίδου, Jerome Kaluta, Δήμητρα Κολλά, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Κωνσταντίνος Αρνοκούρος, Fu Yin

Διάρκεια: 90 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Δείτε το trailer της ταινίας:

Άκουσε το τραγούδι «Καραμέλα»:

https://www.youtube.com/watch?v=pGtPNZw0FxY?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News