Απίστευτο σκηνικό με Μουζουράκη στο "Voice": Γύρισε ξανά την πλάτη του στην παίκτρια

Life
Απίστευτο σκηνικό με Μουζουράκη στο "Voice": Γύρισε ξανά την πλάτη του στην παίκτρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαγωνιζόμενη είχε πάθει κρίση πανικού πριν βγει στη σκηνή.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στο χτεσινό επεισόδιο του The Voice of Greece, με τον Πάνο Μουζουράκη να κάνει κάτι απροσδόκητο μπερδεύοντας τόσο τη διαγωνιζόμενη όσο και τους υπόλοιπους coaches.

Ο τραγουδιστής ήταν ο πρώτος που πάτησε το κουμπί και γύρισε για τη Γεωργία Δημητράκου. Μόλις τελείωσε όμως το τραγούδι της, ο Πάνος… της γύρισε την καρέκλα.

«Τέλειο ήταν αυτό. Ακύρωσα την απόφαση μου γιατί άρχισες να φαλτσάρεις με το που γύρισα την καρέκλα μου», είπε αρχικά ο coach αφήνοντας άναυδους τους πάντες.

Όμως, μία ευκαιρία για να μπει η Γεωργία στο παιχνίδι της έδωσε και ο Κωστής Μαραβέγιας, ενώ στη συνέχεια διευκρινίστηκε τι συνέβη με την καρέκλα του Μουζουράκη:

«Δεν το πατάω, το απολαμβάνω. Θα μάθεις! Ή θα ξεπεράσεις τη φοβία σου που με το που σε κοιτάω φαλτσάρεις, ή θα πας στον Κωστή», είπε ο τραγουδιστής.

«Πες τώρα! Θες να το πατήσω; Θα έρθεις σε εμένα αν το πατήσω;» ρώτησε ο Πάνος Μουζουράκης στη συνέχεια, αλλά δεν πήρε κάποια σαφή απάντηση.

Η καρέκλα του μπορεί να ξεμπλόκαρε και το φως να άναψε πάλι, αλλά η Γεωργία είχε κάνει την επιλογή της και αυτή ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας… γυρίζοντας από την πλευρά της την πλάτη στον Πάνο Μουζουράκη.

Ωστόσο να σημειωθεί όπως άλλωστε δήλωσε και η Γεωργία, ότι είχε πάθει κρίση πανικού πριν βγει στη σκηνή αλλά και στη διάρκεια που τραγουδούσε . Παρακολουθήστε τι δήλωσε η ίδια στο δεύτερο video που ακολουθεί.

Δείτε τη Γεωργία να τραγουδάει και στη συνέχεια τη... μάχη των coaches:

https://www.youtube.com/watch?v=ngD6H8FMdnQ?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News