«Αιγαίο SOS»: Συντονίσου και κέρδισε μία από τις 100 διπλές προσκλήσεις

Life
«Αιγαίο SOS»: Συντονίσου και κέρδισε μία από τις 100 διπλές προσκλήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους πρώτους που θα δουν την ταινία στην Avant Premiere της για τον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV

Ακούσαμε αρχικά το τραγούδι «Καραμέλα» της Ελένης Φουρέιρα που μας ξεσήκωσε.

Στη συνέχεια είδαμε το video clip που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό καθώς συμμετείχαν όλοι οι συντελεστές της ταινίας «Αιγαίο SOS» και μας έκαναν να σηκωθούμε από την καρέκλα για να χορέψουμε μαζί τους.

Σιγά σιγά όμως πλησιάζει η πρεμιέρα της ταινίας. Τόσο η ΚΡΗΤΗ TV όσο το Ράδιο 98,4, η εφημερίδα "Νέα Κρήτη" και το site neakriti.gr σου ετοιμάζουν μία μεγάλη έκπληξη, αφού θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία λίγο πριν τη μεγάλη της πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Η αίθουσα ανοίγει μόνο για εσένα, αφού για τον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV θα γίνει Avant Premiere την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου. 

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου.

Μείνε συντονισμένος στις εκπομπές «Καλό Μεσημέρι», «Κρήτη Σήμερα», αλλά και στις ραδιοφωνικές εκπομπές, στο site και στην εφημερίδα και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει δωρεάν μία διπλή πρόκληση για να βρεθεί στην Avant Premiere της ταινίας «Αιγαίο SOS» τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου.

Οι τυχεροί που θα κερδίσουν διπλές προκλήσεις είναι 100 και για εσένα θα ανοίξει η Αίθουσα 1 της ODEON TALOS PLAZA στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας.

Η ταινία θα κάνει επίσημα πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου.

Δες το trailer της ταινίας:

Άκουσε το τραγούδι «Καραμέλα»:

https://www.youtube.com/watch?v=pGtPNZw0FxY?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Η υπόθεση της ταινίας

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος

Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνος Mπιμπής, Nina Senicar, Νίκος Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Σοφία Παυλίδου, Jerome Kaluta, Δήμητρα Κολλά, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Κωνσταντίνος Αρνοκούρος, Fu Yin

Διάρκεια: 90 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμωδία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News