Κόρη πασίγνωστου ηθοποιού κόπηκε από το «The Voice»

Life
Κόρη πασίγνωστου ηθοποιού κόπηκε από το «The Voice»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ενθουσίασε τους κριτές και δεν πήρε το "πράσινο φως" για την επόμενη φάση

Δεν κατάφερε να «κερδίσει» με την ερμηνεία της τους κριτές του «The Voice» η Μαρίλια Μητρούση , κόρη του γνωστού ηθοποιού με αποτέλεσμα να μην πάρει το πολυπόθητο ναι για την επόμενη φάση.

Η Μαρίλια, κόρη του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση τραγούδησε το «Σίδερο με ατμό» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, όμως ουδείς από τους coaches δεν γύρισε την καρέκλα του ώστε να της δώσει τη δυνατότητα να μπει στο The Voice, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για… αστάθειες.

Μπορεί η Μαρίλια να μην πέρασε στην επόμενη φάση, όμως αποδείχτηκε η αγάπη του μπαμπά Μιχάλη προς την όμορφη 23χρονη κορούλα του, ο οποίος και βρισκόταν την ώρα της οντισιόν της στο family room με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Η φωνή σου θυμίζει μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο και περιμένεις και από την επιλογή του τραγουδιού να δεις κάποιον μεγαλύτερο. Για τα 23 σου πιστεύω ότι στα 24 θα είσαι τέλεια και θα έρθεις και θα μας το πεις», σχολίασε ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ λίγες στιγμές αργότερα ο Γιώργος Καπουτζίδης τους σύστησε ξανά την Μαρίλια.

«Τώρα που σας βλέπω καταλαβαίνω γιατί έχει αυτή την αρετή», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Μιχάλη Μητρούση. «Το τραγούδι το ερμήνευσε, δεν το τραγούδησε. Τα πιο πολλά παιδιά έρχονται και τραγουδάνε. Η Μαρίλια το ερμήνευσε. Είναι πάρα πολύ εκφραστική. Έχει πάρει δάνεια από εσάς, γιατί εδώ σίγουρα έχει να κάνει με υποκριτική ικανότητα», ανέφερε ο Κωστής Μαραβέγιας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News