Πρεμιέρα για το «Καλό Μεσημέρι» - Αποχαιρέτησε ο Στέλιος Ζερβός

Life
Πρεμιέρα για το «Καλό Μεσημέρι» - Αποχαιρέτησε ο Στέλιος Ζερβός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αγαπημένο "Καλό Μεσημέρι" επέστρεψε ανανεωμένο και... πολλά υποσχόμενο!

Μία ακόμη εκπομπή έκανε πρεμιέρα στην ΚΡΗΤΗ TV!

Πρόκειται για την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», μία εκπομπή που έχει αγαπηθεί από το Κρητικό – και όχι μόνο κοινό – όσο καμία άλλη!

Έτσι και φέτος, το «Καλό Μεσημέρι» συνεχίζει δυνατά την καθημερινή του παρουσία, υποσχόμενο μία νέα σεζόν, με πολλές… εκπλήξεις!

Στο «τιμόνι» της εκπομπής, φέτος, βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου, με το Στέλιο Ζερβό να αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό και να μας δίνει το δικό του «ραντεβού» για μια εκπομπή με χρώματα και αρώματα από κάθε γωνιά της Κρήτης.

Μαζί με την αγαπημένη Ιωάννα Μαλέσκου θα μας λένε «Καλό Μεσημέρι» παλιοί και νέοι συνεργάτες, όπως: Η Μιχαέλα Λιονάκη, η Κλεοπάτρα Μαμουνάκη, ο Χαρίδημος Κυπράκης, η Μαρία Δρακωνάκη και ο Γιάννης Κορναράκης.

Ενώ, και φέτος, ο Θέμος Ρήγας ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει τις πεντανόστιμες δημιουργίες του.

Και όλα αυτά σε ένα άκρως ανανεωμένο studio, γεμάτο φως και χρώμα, για να δώσει μια αισιόδοξη νότα σε κάθε μας μεσημέρι!

Με καλεσμένο το Στέλιο Ζερβό και με στήλες όπως η μαγειρική και τα ζώδια, το «Καλό Μεσημέρι» έκανε, σήμερα, το πιο δυναμικό come back!

Άστρα, μόδα, ομορφιά, γυμναστική, χορός, τραγούδι, συνεντεύξεις, ταξίδια και αμέτρητοι καλεσμένοι είναι μόνο λίγα από όλα όσα έχουν ετοιμάσει για φέτος η Ιωάννα και οι συνεργάτες της…

Γι’ αυτό καθημερινό ραντεβού, στις 3, στην ΚΡΗΤΗ TV για ένα εγγυημένο… «Καλό Μεσημέρι»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News