«Ξεκινάμε δυνατά» - Ιωάννα Μαλέσκου και «Καλό Μεσημέρι» επιστρέφουν!

Life
«Ξεκινάμε δυνατά» - Ιωάννα Μαλέσκου και «Καλό Μεσημέρι» επιστρέφουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μαζί περνάμε καλύτερα» την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στις 15:00 το μεσημέρι

Το «Καλό Μεσημέρι» επιστρέφει ανανεωμένο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της, υπόσχονται να σας κρατούν καθημερινά συντροφιά και δίνουν τηλεοπτικό ραντεβού μαζί σας από τον Οκτώβριο.

Η εκπομπή «Καλό μεσημέρι» είναι η ψυχαγωγική πρόταση της ΚΡΗΤΗ TV που χρόνια τώρα αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών της Κρήτης και όχι μόνο.

Με επίκεντρο το νησί μας και με νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, καταγράφουμε και μοιραζόμαστε μαζί σας την καθημερινότητα με χαμόγελο, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Συνεντεύξεις, ταξίδια, βόλτες στην πόλη, fitness, διατροφή, μόδα, μυστικά ομορφιάς, life style, ιατρικά νέα, κοινωνικές δράσεις, τέχνη, παράδοση, εικόνες και πρόσωπα γεμίζουν τα μεσημέρια μας. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας, καθημερινά πρόσωπα και αληθινές καταστάσεις, αναδεικνύονται, φωτίζονται και μας καλούν να ανακαλύψουμε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Με μια πιο φρέσκια και δροσερή ματιά, σας υποδεχόμαστε στο πλήρως ανανεωμένο σπιτικό μας, προσκαλώντας σας σε έναν κόσμο αληθινό, πιο φωτεινό, πιο ευχάριστο. Το ραντεβού μας καθημερινά στις 15:00, παραμένει σταθερό. Γιατί μαζί περνάμε καλύτερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News