Ψυχαγωγία

«Μάγεψαν» με τις μοναδικές ερμηνείες τους στο 5ο Φεστιβάλ Παιδικού & Νεανικού Τραγουδιού

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 5ο Φεστιβάλ Παιδικού Νεανικού Τραγουδιού στο Ηράκλειο το βράδυ του Σαββάτου στο Κινηματοθέατρο «Αστόρια»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 5ο Φεστιβάλ Παιδικού Νεανικού Τραγουδιού στο Ηράκλειο το βράδυ του Σαββάτου στο Κινηματοθέατρο «Αστόρια»

Από νωρίς το απόγευμα οι συμμετέχοντες με τις οικογένειες τους έφτασαν στο «Αστόρια» με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη τους.
Παιδιά Δημοτικού, Γυμνάσιου και Λυκείου ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και διαγωνίστηκαν μπροστά σε καταξιωμένους κριτές στο χώρο της τέχνης της μουσικής και του τραγουδιού!
Ο Λευτέρης Κουμαντάκης με την Χριστίνα Παπαδάκη έδωσαν το εναρκτήριο σήμα , με τη Φανή Παπαδάκη που είχε αναλάβει την οργάνωση της εκδήλωσης και τον αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη να καλωσορίζουν το κοινό!
Η Έφη Κουμλα, υπεύθυνη του Κέντρου Ειδικών Παιδιών του «Αγίου Σπυρίδωνα» ευχαρίστησε όλους όσους συνέλαβαν στην ενίσχυση του έργου του ιδρύματος!
Ο κάθε διαγωνιζόμενος τελειώνοντας την ερμηνεία του μιλούσε στην Αναστασία Μπιτζιλέου μεταδίδοντας έτσι τα συναισθήματα και τις πρώτες σκέψεις που είχαν από τον διαγωνισμό. Ακόμη στο backstage βρέθηκαν και νικητές προηγουμένων διαγωνισμών όπου ανέφεραν τη μετέπειτα πορεία τους και την ευγνωμοσύνη που ένιωθαν για όλες αυτές τις εμπειρίες που είχαν αποκομίσει..!

Μια ολόκληρη ομάδα καταρτισμένων καλλιτεχνών είχε αναλάβει όλη την προετοιμασία των διαγωνιζομένων και του προετοίμαζαν για τον μεγάλο τελικό !

Ένα υπέροχο ζεστό κλίμα επικρατούσε από την πρώτη κιόλας στιγμή στην αίθουσα ενώ οι συγκινήσεις δεν έλειψαν με τα παιδιά του «Αγίου Σπυρίδωνα» να απαγγέλλουν ποιήματα , ενώ η ταινία με τίτλο «Άπλωσε το χέρι» έδωσε κοινωνικά μηνύματα για την διαφορετικό τη τα των ειδικών παιδιών που θέλουν την στήριξη αλλά και την αποδοχή όλων μας!
Αυτό που έκανε πιο μεγάλη εντύπωση ήταν το επίπεδο και η παιδεία των παιδιών μιας και οι μουσικές τους επιλογές ήταν μεγάλων συνθετών και σπουδαίων ερμηνευτών!
Έκπληξη προκάλεσε το τραγούδι που διασκευάστηκε στα Αρχαία Ελληνικά από το ντουέτο ζευγάρι που πήρε και το πρώτο βραβείο!
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έλειψαν χορευτικά από την σχολή χορού Μαριλού Μπενάρδη, αλλά και υπέροχα τραγούδια από την Νεανική Χορωδία Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου!

                           

 

Σχόλια