Ψυχαγωγία

Επιστρέφουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην ΚΡΗΤΗ ΤV

Νέο και ανανεωμένο το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Το ρυθμό στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία δίνουν τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά πρόσωπα μέσα από το νέο τρέιλερ της ΚΡΗΤΗ ΤV.

Οι παρουσιαστές της ΚΡΗΤΗ ΤV προετοιμάζονται πυρετωδώς για να επιστρέψουν ξανά δυναμικά κοντά σας από την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου ώστε να σας κρατήσουν συντροφιά με το νέο και ανανεωμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Κάθε μέρα από το πρωί μέχρι και το βράδυ έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια ποικιλία από ποιοτικά προγράμματα με τη σφραγίδα της πιο ισχυρής ομάδας, καλύπτοντας έτσι ακόμη και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή.

Ενημερωτικές εκπομπές, live talk show, infotainment, μαγκαζίνο ποικίλης ύλης, εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου, ανθρωποκεντρικές εκπομπές, οδοιπορικά, μουσικά αφιερώματα σε Κρήτες Καλλιτέχνες, εκπομπές πολιτισμού, νεανικές και χιουμοριστικές εκπομπές, εκπομπές μαγειρικής, ελληνικές κωμικές σειρές, αλλά και ξένες ταινίες, είναι μερικά από τα πολλά προγράμματα που θα δούμε στη νέα σεζόν.

Με αγάπη, μεράκι, πάθος και δημιουργικότητα όλοι οι παραγωγοί της ΚΡΗΤΗ ΤV δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον για καλή, μα πάνω από όλα, ποιοτική τηλεόραση.

Σχόλια