«Ρόξυ» - Η πρωταγωνίστρια του Re-action δίνει ζωή σ’ έναν ηλικιωμένο

Life
«Ρόξυ» - Η πρωταγωνίστρια του Re-action δίνει ζωή σ’ έναν ηλικιωμένο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη νέα προβολή της φιλοζωικής μια εμπορικής ταινίας, Re-action συνεχίζεται την Κυριακή μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε όλη την Ελλάδα απέναντι στα ζώα και ιδίως τα αδέσποτα.

Η ταινία στην οποία συμμετέχουν αφιλοκερδώς πολλοί Έλληνες ηθοποιοί προβάλλεται την Κυριακή στο χώρο του θερινού κινηματογράφου, εκεί όπου εθελοντές θα συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα αδέσποτα του Ηρακλείου.

Η ταινία του Αρτέμη Σαμοθράκη και του Αλέξανδρου Κάτσαρη, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ντίνος Καρύδης, η Τάνια Τρύπη και η σκυλίτσα Ρόξυ, τελεί υπό την αιγίδα της πανελλαδικής φιλοζωικής και περιβαλλοντικής ομοσπονδίας.

Μεταφέρει αξία ζωής εμπλέκοντας στην πλοκή τη "Ρόξυ" την σκυλίτσα που δίνει ζωή σε έναν ηλικιωμένο, σε έναν άστεγο, σε έναν τυφλό, σε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και τελικά σε μία οικογένεια που ”δένεται” μαζί της δυναμώνοντας τους δεσμούς μεταξύ των μελών της, δεσμούς που δεν είχε μάθει πώς να τους αξιοποιεί πριν τον ερχομό της Ρόξυ!

Τη σκυτάλη των εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης θα λάβουν τις επόμενες ημέρες φιλοζωικό παζάρι στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου πρωτοβουλία της φιλοζωικής ομάδας ήλιος και στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για να οργανωθεί η πρώτη συστηματική προσπάθεια στείρωσης σε αδέσποτες γάτες για τις οποίες μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία μέριμνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News