Ψυχαγωγία

Συναρπάζουν οι «A los Amigos» - Μητρόπολη του τάνγκο το Ρέθυμνο

Για τέσσερις μέρες το Ρέθυμνο μεταμορφώνεται σε μια πραγματική μητρόπολη του τάνγκο!

Η τοπική κοινότητα υποδέχεται από σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου έως την ερχόμενη Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου εκατοντάδες χορευτές απ’ όλο τον κόσμο, που συγκεντρώνονται στην πόλη για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και τις βραδιές χορού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “A los Amigos”.

Η Σοφία Γαλανάκη και η ομάδα της “TangoCultural”, που δραστηριοποιείται τα τελευταία δέκα χρόνια με μεγάλη επιτυχία στο Ρέθυμνο, παρουσιάζει στο κοινό της Κρήτης ονόματα και καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση του αργεντίνικου τάνγκο στη χώρα μας και στην εξέλιξη της τοπικής κοινότητας. Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα τάνγκο του Ρεθύμνου “TangoCultural” οργανώνει το μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ τάνγκο της Κρήτης - που πλέον καυχάται για μια θέση ανάμεσα στα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή φεστιβάλ της Ευρώπης - με συμμετοχές καλλιτεχνών που εντυπωσιάζουν.

Συγκεκριμένα, θα λάβουν μέρος τέσσερα κορυφαία ζευγάρια μαέστρων από την Αργεντινή (Mariano Chicho Frumboli & Laura Elizondo, Guillermo Peque Barrionuevo & Mariela Sametband, Federico Naveira & Sabrina Masso, Octavio Fernandez & Soledad Larretapia), πέντε ζευγάρια επαγγελματιών χορευτών από την Ελλάδα, 5 djs από Ελλάδα και Αργεντινή, εκθέτες με είδη τάνγκο (Cardou, Perla del Τango & Imagine Τango Shoes) και εκατοντάδες χορευτές από 34 χώρες, σε μια πραγματική γιορτή του τάνγκο, μοναδική για τα δεδομένα της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει τέσσερις μέρες μαθημάτων, σε συνδυασμό με απογευματινές εκδηλώσεις στο “Σπίτι του Πολιτισμού”, και τέσσερις βραδιές χορού στο “Σπίτι του Πολιτισμού” και στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”, με εντυπωσιακές παρουσιάσεις από τους καλεσμένους καλλιτέχνες σε δύο διαφορετικά shows κάθε βράδυ. Οι βραδιές χορού είναι ανοιχτές στο κοινό. Για πληροφορίες-κρατήσεις θέσεων: info@a-los-amigos.com.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της “ΚΡΗΤΗ TV”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια