Ήρθαν κοντά οι κάτοικοι με τη βεγγέρα της οδού Κάσου!

Life
Ήρθαν κοντά οι κάτοικοι με τη βεγγέρα της οδού Κάσου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γιορτή που στήθηκε στην οδό Κάσου προχθές στο Ηράκλειο είχε μεγάλη επιτυχία.

Τη φωτογραφία από το προχθεσινό γλέντι στην οδό Κάσου (κάθετη της Ανδρέα Παπανδρέου), στην περιοχή της Ακαδημίας, στο Ηράκλειο, μας έστειλε ο συνάδελφος Γ.Μ.

Είχε και κρητικό συγκρότημα και φαγοπότι, ενώ το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες... Το στενό ήταν κλειστό όπως καταλαβαίνετε για τα οχήματα, αφού και ο σκοπός της γιορτής που οργάνωσε η “Ηράκλεια Πρωτοβουλία” ήταν αυτός. Και από τις δύο πλευρές είχε κλείσει, με την Αστυνομία να... φρουρεί ενώ το γλέντι είχε ανάψει... Πολλοί βεβαίως ήταν εκείνοι που διερχόμενοι από την περιοχή είχαν την περιέργεια να μάθουν τι συνέβαινε...

Η “Ηράκλεια Πρωτοβουλία” είχε εκδώσει και σχετική ανακοίνωση για τη βεγγέρα της οδού Κάσου που έγινε φέτος για 4η χρονιά, αναφέροντας: «Με τα παιδιά να παίζουν ελεύθερα, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να γευτούμε τα υπέροχα φαγητά δικής μας δημιουργίας, αλλά, το σημαντικότερο όλων, να επικοινωνήσουμε, αναγκαίο και θεραπευτικό για τον κάθε άνθρωπο. Καταξιωμένοι φίλοι μουσικοί θα πλαισιώσουν την ξεχωριστή αυτή βραδιά με τραγούδια και καντάδες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News