«Ένα παράξενο ζευγάρι» και στην Βιάννο

Life
«Ένα παράξενο ζευγάρι» και στην Βιάννο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεατρική Παράσταση
Τρίτη,21 Αυγ 2018, 20:30
Βλαχάκειο Πνευματικό Κέντρο

Με τη θεατρική παράσταση “Ένα παράξενο ζευγάρι” του Nιλ Σάιμον (Neil Simon) από το Θέατρο “Μορφές” συνεχίζονται τα “Κονδυλάκεια 2018” στον Δήμο Βιάννου, στο Βλαχάκειο Πνευματικό Κέντρο, σήμερα Τρίτη, με ώρα έναρξης στις 8:30 το βράδυ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Βιάννου και το Πνευματικό Κέντρο “Περικλής Βλαχάκης”.

Η υπόθεση: Δεκαετία ’80, Νέα Υόρκη... Δύο φίλοι, εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν μετά από τους ναυαγισμένους γάμους τους.

Τα προβλήματα αρχίζουν όταν διαπιστώσουν ότι ο ένας είναι αφόρητα ακατάστατος και ο άλλος νοσηρά τακτικός.

Μέσα από πανέξυπνους διαλόγους, ο αριστοτέχνης της κωμωδίας Σάιμον φιλοτεχνεί μια εικόνα της σύγχρονης Αμερικής, όταν το περίφημο “αμερικανικό όνειρο” έχει πια ξεθωριάσει...

Η κλασική κωμωδία του Αμερικανού συγγραφέα, που ανέβηκε πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϊ τη δεκαετία του ’70, έγινε μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο με το δίδυμο Τζακ Λέμον και Γουόλτερ Ματάου και από τότε φιλοξενείται στις μεγαλύτερες σκηνές όλου του κόσμου.

Η μετάφραση είναι του Ερρίκου Μπελιέ, η μουσική επιμέλεια του Γιάννη Παραουλάκη, τα σκηνικά του Σίμου Χριστοδούλου, τα κοστούμια της Γιασμίν Τιμοτίγιεβιτς, ενώ στα φώτα και τον ήχο είναι ο Νίκος Αρετάκης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δομήνικος Ταβερναράκης, Τάσος Καϊσαρλής, Σίμος Χριστοδούλου, Κώστας Φραντζεσκάκης, Γιάννης Παραουλάκης, Ρένα Πασπάτη και Γιασμίν Μεραμβελιωτάκη. Η σκηνοθεσία του έργου είναι του Σίμου Χριστοδούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News