Επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του ο Γιάννης Χαρούλης

Life
Επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του ο Γιάννης Χαρούλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαγικές βραδιές με τον Γιάννη Χαρούλη στην Κρήτη.

Ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για δύο μοναδικές συναυλίες σε Άγιο Νικόλαο και Ρέθυμνο, στις 28 και 30 Αυγούστου αντίστοιχα. O δημοφιλής καλλιτέχνης ξετυλίγει καλοκαιρινές ιστορίες και μας οδηγεί με ορμή σε νέα μονοπάτια, που οδηγούν κατευθείαν στη ρίζα τους αισθήματος.

Καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες μουσική, παράδοση, σκέψεις και όνειρα. Ο Γιάννης Χαρούλης μάς παρασύρει σε απρόβλεπτες συγκινήσεις, με τη μουσική και τη φωνή του, με ό,τι νέο μας φέρνει και με ό,τι παλιό έχουμε αγαπήσει, με απλότητα και ειλικρίνεια.

Σταθμοί στο καλοκαιρινό του ταξίδι στο νησί είναι:

* Την Τρίτη 28 Αυγούστου στο γήπεδο Έξω Λακωνίων, στον Άγιο Νικόλαο, στις 9 το βράδυ. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται σε όλα τα καταστήματα Public, και από σήμερα Δευτέρα στον πολυχώρο “Περίπου” στον Άγιο Νικόλαο, στην καφετέρια “Le Café” στην Ιεράπετρα και στο “The Wall Music Bar” στη Σητεία.

* Την Πέμπτη 30 Αυγούστου στο φρούριο Φορτέτζας στο Ρέθυμνο, στις 9 το βράδυ. Προπώληση γίνεται σε όλα τα καταστήματα Public και στο κιόσκι της πλατείας Τεσσάρων Μαρτύρων στο Ρέθυμνο, καθημερινά εκτός Κυριακής, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 14 ευρώ η γενική είσοδος και 12 ευρώ για τους φοιτητές, τους άνεργους και τους πολύτεκνους.

Οι συντελεστές

Μαζί με τον Γιάννη Χαρούλη όλοι εμείς, μια μεγάλη παρέα, καθώς και οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης (λύρα), Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο), Βασίλης Μπαχαρίδης (κρουστά), Κωνσταντής Πιστιόλης (πνευστά), Θανάσης Τζίνγκοβιτς (ηλεκτρική κιθάρα), Πάνος Τόλιος (κρουστά) και Mark Nieuwenhuis (τρομπέτα).

Τεχνικοί της συναυλίας είναι οι Παναγιώτης Ριζόπουλος, Νίκος Κωνσταντάκης (σχεδιασμός ήχου) και Μαρία Βενετάκη (σχεδιασμός φωτισμού). Την οργάνωση της παραγωγής έχει το “AFTOFOTO”, ενώ χορηγός επικοινωνίας των δύο συναυλιών είναι ο Όμιλος της “ΚΡΗΤΗ TV”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News