Έτσι έκαναν «Πράξη την Αγάπη» και οι συντελεστές της εκπομπής μας μίλησαν για όλα!

Life
Έτσι έκαναν «Πράξη την Αγάπη» και οι συντελεστές της εκπομπής μας μίλησαν για όλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγάπη μπορεί να γίνει πράξη και αυτό το απέδειξε περίτρανα η δυνατή ομάδα της ΚΡΗΤΗ TV που κατάφερε να χαρίσει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, να πάρει μαθήματα και να διδάξει όλους τους τηλεθεατές τι σημαίνει να κάνεις βήματα ώστε να φτιάξεις την καθημερινότητα του συνανθρώπου σου.

Η τηλεόραση είναι παιχνίδι ομαδικό και αυτή η ομάδα είχε δυνατούς παίκτες!

Μέσα από 13 επεισόδια, οι δημοσιογράφοι της ΚΡΗΤΗ TV μπήκαν και μας σύστησαν κοινωνικές δομές και ομάδες εθελοντών, ενώ μέσα από τις οθόνες μας γνωρίσαμε μικρούς ήρωες της καθημερινότητας. Οι συντελεστές αυτής της εκπομπής μας έδειξαν πόσο μικρά και μεγάλα θαύματα μπορεί να κάνει η αγάπη.

Και τώρα ήρθε η ώρα του απολογισμού: Η παραγωγή «Κάνουμε Πράξη Την Αγάπη» ολοκληρώθηκε και οι συντελεστές μίλησαν σε μια τελευταία εκπομπή για όσα βίωσαν μέσα από τη γνωριμία τους με ανθρώπους και καταστάσεις. Μας μίλησαν ανθρώπινα, ζεστά και αληθινά για την εμπειρία τους δίπλα σε άτομα που ακόμα και εν αγνοία τους, έδωσαν τεράστια μαθήματα ζωής.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΙΤΖΙΛΕΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS

ΣΤΕΛΛΑ ΤΕΡΖΑΚΗ

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΛΥΘΕΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΑΠΑΤΑ

ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΚΗΦΑ ΑΜΕΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΒΟΥΛΑ ΝΕΟΝΑΚΗ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗΣ

ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΧΙΝΗΣ

ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΕΡΒΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΙΩΤΑΚΗ

ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Η ιδέα να «Κάνουμε Πράξη Την Αγάπη» βρήκε τον πιο πολύτιμο συμπαραστάτη, στην ομάδα παραγωγής της Eyeque που χάρη στη δική τους συνδρομή βγήκε αυτό το τόσο όμορφο αποτέλεσμα.

Τα γυρίσματα ήταν απαιτητικά: Πολλές ώρες, συνεργασία πολλών διαφορετικών ανθρώπων, διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες σε κάθε γύρισμα. Όλα όμως έγιναν, γιατί η ομάδα της ΚΡΗΤΗ TV είχε στόχο: Να βρεθούν κοντά σε ανθρώπους που η ζωή τους δημιουργεί καθημερινά τεράστιες προκλήσεις.

Η ομάδα προσπάθησε να βάλει ένα μικρό λιθαράκι, έτσι ώστε η δύσκολη καθημερινότητα των ανθρώπων να αλλάξει… και τελικά βγήκε κερδισμένη. Όλοι οι συντελεστές πήραν πολύ αγάπη!

Δείτε την εκπομπή ΕΔΩ.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News