Αποθεώθηκε ο Γιάννης Χαρούλης – Τα απρόοπτα της συναυλίας

Life
Αποθεώθηκε ο Γιάννης Χαρούλης – Τα απρόοπτα της συναυλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tο μήνυμα που έστειλε στο κοινό του και οι συγκινητικές στιγμές της συναυλίας.

Ένα αυθεντικό γλέντι που μόνο ο ίδιος ξέρει να στήνει, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Αρκαλοχώρι το βράδυ της Τρίτης. Ο αγαπητός καλλιτέχνης ερμήνευσε δικά του τραγούδια αλλά και κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών όπως του αείμνηστου Νίκου Παπάζογλου.

Μάλιστα στο Ανοιχτό θέατρο Αρκαλοχωρίου γρήγορα στήθηκε ο χορός από όσους βρέθηκαν στη συναυλία καθώς ο γνωστός καλλιτέχνης και το επιτελείο του ξέρει να «ξεσηκώνει» το κοινό του.

Ο Γιάννης Χαρούλης αναφέρθηκε αρκετές φορές στο νόημα της αγάπης μια και στις συναυλίες του έχει συνηθίσει το κοινό σε αναφορές στο νόημα της ζωής αλλά και περιστατικά από την καθημερινότητα.

Το πάθος του καλλιτέχνη δε ήταν τέτοιο, που υπήρξαν και απρόοπτα καθώς δύο φορές έσπασαν χορδές σε μουσικό όργανο..

Το γλέντι κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα αλλά ο κόσμος... δεν ήθελε να αποχωρήσει και ο καλλιτέχνης συνέχισε με κέφι ερμηνεύοντας μερικά ακόμα τραγούδια. Και οι δύο συναυλίες που έδωσε στο Αρκαλοχώρι κρίθηκαν απόλυτα επιτυχημένες αφού ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το χώρο της συναυλίας. 

Δείτε βίντεο από τη χθεσινή συναυλία:

https://www.youtube.com/watch?v=S_56FvVW9XY?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Επιμέλεια: Φιλία Σαριδάκη 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News