default-image

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία - Θερινό σινεμά στα Ενετικά Τείχη

Life
Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία - Θερινό σινεμά στα Ενετικά Τείχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Cinema
Δευτέρα,06 Αυγ 2018, 21:30
Πύλη Βηθλεέμ

Στην πόλη του Ηρακλείου ξεκίνησαν οι προβολές στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Βηθλεέμ” για το φετινό καλοκαίρι.

Ο χώρος γνωστός στους παροικούντες τη... Βηθλεέμ: Οι προβολές γίνονται, όπως κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, στη νότια χαμηλή πλατεία του ομώνυμου Προμαχώνα, ενώ η είσοδος βρίσκεται επί της λεωφόρου Πλαστήρα, απέναντι από το Πανάνειο.

Οι θερινές προβολές στον δημοτικό κινηματογράφο “Βηθλεέμ” ξεκίνησαν τη Δευτέρα 16 Ιουλίου και ολοκληρώνονται το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου. Οι προβολές ξεκινούν στις 9:30 το βράδυ, ενώ τον Σεπτέμβριο η ώρα έναρξης μεταφέρεται μισή ώρα νωρίτερα.

Οι προβολές θα γίνονται καθημερινά (εκτός Κυριακής), ενώ το αντίτιμο εισόδου ανέρχεται στα 3 ευρώ. Εξάλλου, σημειώνεται ότι κάθε ταινία θα προβάλλεται για τρεις βραδιές.

Από τη Δευτέρα 6 έως την Τετάρτη 8 Αυγούστου θα γίνουν προβολές της ταινίας “Οι τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι” του Μάρτιν Μακντόνα (2017), η οποία απέσπασε δύο βραβεία Όσκαρ.

Νοικιάζοντας τρεις διαφημιστικές πινακίδες στην είσοδο της πόλης, μια μητέρα καταγγέλλει την τοπική αστυνομία, η οποία δεν έχει βρει τον ένοχο για το βιασμό και τη δολοφονία της κόρης της, μέσα από τις ανακοινώσεις που αναρτά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News