default-image

Σινεμά στα Τείχη με τον «Θάνατο του Ιερού Ελαφιού»

Life
Σινεμά στα Τείχη με τον «Θάνατο του Ιερού Ελαφιού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Cinema
Δευτέρα,23 Ιουλ 2018, 21:30
Πύλη Βηθλεέμ

Βρισκόμαστε στην “καρδιά” του καλοκαιριού και εν μέσω ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και... οικονομικής κρίσης, οι επιλογές των Ηρακλειωτών - που αδυνατούν να φύγουν από την πόλη - για ψυχαγωγία δεν είναι οι περισσότερες δυνατές. Σε μια τέτοια συγκυρία, η λύση του θερινού σινεμά φαντάζει ως η ιδανική διέξοδος, προκειμένου οι ντόπιοι να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στην πόλη του Ηρακλείου ξεκίνησαν ήδη οι προβολές στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Βηθλεέμ” για το φετινό καλοκαίρι. Ο χώρος γνωστός στους παροικούντες τη... Βηθλεέμ: Οι προβολές γίνονται, όπως κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, στη νότια χαμηλή πλατεία του ομώνυμου Προμαχώνα, η είσοδος βρίσκεται επί της λεωφόρου Πλαστήρα, απέναντι από το Πανάνειο, ενώ οι προβολές των ταινιών εναλλάσσονται ανά τρεις ημέρες.

Οι θερινές προβολές στον δημοτικό κινηματογράφο “Βηθλεέμ” ξεκινούν στις 9:30 το βράδυ, ενώ τον Σεπτέμβριο η ώρα έναρξης μεταφέρεται μισή ώρα νωρίτερα. Οι προβολές θα γίνονται καθημερινά (εκτός Κυριακής), ενώ το αντίτιμο εισόδου ανέρχεται στα 3 ευρώ.

Τη Δευτέρα 23 έως την Τετάρτη 25 Ιουλίου θα προβληθεί η τελευταία ταινία του Γιώργου Λάνθιμου “Ο θάνατος του Ιερού Ελαφιού”, που κέρδισε το 2017 το βραβείο σεναρίου στο Φεστιβάλ των Καννών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News