Ψυχαγωγία

Τιμούν τον λαουτιέρη Διομήδη Τσικανδυλάκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα “Νέα Γενιά” διοργανώνει τιμητική εκδήλωση-συναυλία στη μνήμη του αγαπητού χωριανού, ενεργού μέλους του Συλλόγου και καταξιωμένου λαουτιέρη Διομήδη Τσικανδυλάκη, με τη συμμετοχή του Παγκρήτιου Συλλόγου Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής, στην πλατεία Αγίας Τριάδος Κρουσώνα.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 24 Ιουλίου, οι μεγάλες και φονικές πυρκαγιές στην Αττική, άλλαξαν τα σχέδια:

«Σε ένδειξη συμπαράστασης στην εθνική τραγωδία που από χθες πλήττει την χώρα μας και σεβόμενοι το εθνικό πένθος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα "Νέα Γενιά" μετά λύπης ανακοινώνει την ΑΝΑΒΟΛΗ της προγραμματισμένης για σήμερα Τιμητικής Εκδήλωσης - Συναυλίας στην μνήμη του Διομήδη Τσικανδυλάκη.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων και των ανθρώπων που έχασαν τα σπίτια τους.

Νέα ημερομηνία της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί αργότερα.

Ζητούμε την κατανόηση όλου του κόσμου, που με τα μηνύματα που λαμβάνουμε τόσο καιρό, απόψε θα κατέκλυζε τον Κρουσώνα προς τιμήν του Διομήδη.».

Κατά την εκδήλωση θα λάβουν χώρα:

* Η απονομή τιμητικών πλακετών στην οικογένεια του Διομήδη Τσικανδυλάκη από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα “Νέα Γενιά” για την προσφορά του στα κοινά, στη μουσική παράδοση, στα πολιτιστικά δρώμενα και στον πολιτισμό του τόπου μας, τον οποίο με ήθος υπηρέτησε και προήγαγε.

* Η ονοματοδοσία της κεντρικής αίθουσας συμβουλίων του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα “Νέα Γενιά”, η οποία θα μετονομαστεί σε “Αίθουσα Διομήδης Τσικανδυλάκης”.

* Η επίσημη παράδοση ενός σύγχρονου ιατρικού μηχανήματος (μόνιτορ ζωτικών οργάνων) το οποίο αποτέλεσε δωρεά, με πρωτοβουλία του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα “Νέα Γενιά”, στο Ιατρείο Κρουσώνα, στη μνήμη του Διομήδη Τσικανδυλάκη, για την κάλυψη των ιατρικών αναγκών όλης της ευρύτερης περιοχής.

* Συναυλία από την ορχήστρα του Παγκρήτιου Συλλόγου Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής.

 

Σχόλια