Διασκεδάζουμε όλοι μαζί στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Παραλίας!

Life
Διασκεδάζουμε όλοι μαζί στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Παραλίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Κυριακή,22 Ιουλ 2018, 13:00
Δημοτική Ακτή Καρτερού

Διασκεδάζουμε μαζί, κάνουμε νέες γνωριμίες και ταυτόχρονα κάνουμε τεστ στις γνώσεις μας!

Πού; Μα φυσικά στο 8ο Καλοκαιρινό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Παραλίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 στην Δημοτική Ακτή Καρτερού στη 1.ΟΟ μ.μ.

Η Καλοκαιρινή εκδήλωση που αγκάλιασαν μικροί και μεγάλοι κυνηγοί του θησαυρού επιστρέφει στο Ηράκλειο.

Την φετινή διοργάνωση έχει αναλάβει η νικήτρια ομάδα του περσινού κυνηγιού «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ» με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε.Ηρακλείου και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου με ελεύθερη είσοδο.

Σύμφωνα με τον οργανωτή, η ομάδα «ΑΝΩ ΚΑΤΩ» αποφάσισε φέτος με τη διοργάνωση του 8ου Κυνηγιού Θησαυρού Παραλίας με θέμα: «Κωδικός Βρέξιτ» να εστιάσει την προσοχή της στο υπαρκτό, αλλά και διαρκώς εντεινόμενο πρόβλημα της λειψυδρίας που σε μερικά χρόνια θα μαστίζει σχεδόν το 1/3 του πληθυσμού του πλανήτη.

Μέσα από παιχνίδια παραλίας και γρίφους, με εύθυμο και ξέγνοιαστο τρόπο προσπαθεί με το 8ο ΚΘΠ να ευαισθητοποιήσει όλους τους συμμετέχοντες και να παρακινήσει σε μια συνετή και ορθή χρήση του νερού σε όλες τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας.

Γρίφοι, πρωτότυπες και εντυπωσιακές κατασκευές για παιχνίδια παραλίας, καθώς και εκπλήξεις θα προσφέρουν στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς στο μεγαλύτερο παιχνίδι γνώσεων και διασκέδασης του Καλοκαιριού.

«Φτιάξτε την ομάδα σας αποτελούμενη από πυρηνικούς επιστήμονες, φιλολόγους και φιλολογίνες, ράφτες, αθλητές και κομμωτές, influencers και CEO, μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, αιώνιους φοιτητές, επαγγελματίες και απόστρατους και δηλώστε συμμετοχή! Κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται τουλάχιστον από 7 άτομα και άνω! Βασική προϋπόθεση, επίσης, για τη συμμετοχή στο κυνήγι είναι να γίνει εγγραφή της ομάδας» αναφέρεται σε ενημερωτικό δελτίο.

Οι εγγραφές θα γίνονται στο περίπτερο της ομάδας στην πλατεία Δασκαλογιάννη από Δευτέρα έως Παρασκευή (16-20/7/2018) τα πρωινά 10.00-13.00 και απογεύματα 18.00-21.00.

Πληροφορίες: https://ano-kato.gr/

Instagram:  anwkatwsummer18

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News