Ψυχαγωγία

Μοναδικές εκδηλώσεις για τα καλοκαιρινά βράδια στα Χανιά

Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παραδοσιακές βραδιές, εκθέσεις και εκδηλώσεις για τα παιδιά περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων “Καλοκαίρι 2018”, που παρουσιάστηκε χθες στα Χανιά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 75 κύριες εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, στο παλιό λιμάνι, στη Δημοτική Πινακοθήκη, καθώς και σε γειτονιές του Δήμου. Στον δημοτικό κινηματογράφο “Κήπος” θα προβληθούν 30 επιλεγμένες ταινίες.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελπίδα Τσιτσιρίδη δήλωσε: «Καθώς ο πολιτισμός βασίζεται σε προσδοκίες, βιώματα, γνώση και εμπειρίες, δική μας ελάχιστη υποχρέωση είναι η προσπάθεια να διαφυλάξουμε το επίπεδο ποιότητας των εκδηλώσεων που αρμόζει στα Χανιά, στους χώρους πολιτισμού μας και κυρίως στους ανθρώπους μας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης, συνεχίζοντας τη σημαντική προσπάθεια των τελευταίων χρόνων, με στόχο το φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Χανίων για μια ακόμη φορά να αποτελέσει ένα όμορφο θερινό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους συνδημότες μας και επισκέπτες».

Σε πολλές από τις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση, η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Σχόλια