default-image

Απολαύστε τις βουτιές στο «Agios Nikolaos- Cliff Diving»!

Λασίθι
Απολαύστε τις βουτιές στο «Agios Nikolaos- Cliff Diving»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και φέτος το «Agios Nikolaos - Cliff Diving 2018» στη Λίμνη Βουλισμένη του Αγίου Νικολάου.

Ο αγώνας διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έχοντας κατά νου τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις, είναι βέβαιο ότι και φέτος η πόλη του Λασιθίου θα επικεντρώσει τα βλέμματα πολυάριθμων αθλητών και θεατών!

To «Agios Nikolaos - Cliff Diving» θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο με διοργανωτή τον Δήμο Αγίου Νικολάου και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Word High Diving Federation με διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές και θα συμπεριλαμβάνει ένα αξέχαστο Cliff Diving Show με έμπειρους αθλητές αλλά και έναν αγώνα και ένα High Dive Competition με έπαθλα από ύψος 20μ., στα πρότυπα των διεθνών αγώνων High Diving.

H εμπειρία των διοργανώσεων του 2016 & 2017, η παρακολούθησή τους από 20.000 και πλέον θεατές, το ενδιαφέρον εθνικών και διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και η τόνωση της οικονομικής ζωής του τόπου, δίδαξε στους διοργανωτές ότι το «Agios Nikolaos - Cliff Diving» έχει τεράστια δυναμική και προοπτική για την Κρήτη, το Λασίθι και την πόλη του Αγίου Νικολάου.

Στόχος των διοργανωτών είναι, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες παράλληλες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, να αποτελέσει ένα θεσμό και σήμα κατατεθέν της πόλης του Αγίου Νικολάου και της φημισμένης λίμνης του, αυξάνοντας έτσι την υπεραξία της περιοχής αλλά και της Κρήτης συνολικά.

To «Agios Nikolaos - Cliff Diving 2018» θα συμπεριλαμβάνει και φέτος καταδύσεις επίδειξης και καταδύσεις αγώνων από είκοσι μέτρα από διεθνούς φήμης καταδύτες σε διαφορετικά στυλ και βαθμό δυσκολίας.

H εκδήλωση θα διαρκέσει δύο ημέρες στη λίμνη του Αγίου Νικολάου, ενώ κατά την διάρκειά της θα υλοποιηθεί ξανά Kids Diving Camp για παιδιά από τους διεθνείς και Έλληνες καταδύτες καθώς και αγώνες καταδύσεων από χαμηλό βατήρα για παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News