Γενέθλια στο πλατό της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» για τη δική μας Νικολέτα

Life
Γενέθλια στο πλατό της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» για τη δική μας Νικολέτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δημοσιογράφος που έχει βάλει το δικό της λιθαράκι στο πολιτικό ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» που ανέλαβε φέτος τα ηνία, η δική μας Νικολέτα Σφακιανάκη έχει σήμερα γενέθλια!

Η εκπομπή ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα, όπως κάθε μέρα, η Νικολέτα όμως δεν ήξερε τι της επεφύλασσαν οι συνάδελφοι και συνεργάτες της.

Την ώρα που η παρουσιάστρια μάς έλεγε τη δική της καλησπέρα, η Ιωάννα Μαλέσκου μπήκε στο πλατό με μία τούρτα, κάνοντας μία πολύ μεγάλη έκπληξη στην εορτάζουσα η οποία δεν το περίμενε και αυτό φάνηκε on air.

Όλοι μαζί –μπροστά και πίσω από τις κάμερες- της τραγούδησαν για να της πουν τα «Χρόνια Πολλά», με τη Νικολέτα να μην κρύβει τη συγκίνησή της.

Όμως οι εκπλήξεις δε σταματούν εκεί, αφού ο δημοσιογράφος Μάνος Δασκαλάκης με τον οποίο παρουσίαζαν παρέα την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» πέρυσι, βγήκε τηλεφωνικά όχι για να μας ενημερώσει για κάποια έκτακτη είδηση, αλλά για να της ευχηθεί… Και τα όσα είπε για τη Νικολέτα ήταν πολύ συγκινητικά.

Η ομάδα του neakriti.gr εύχεται στη Νικολέτα Σφακιανάκη χρόνια πολλά, χρόνια καλά, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και γεμάτη με επιτυχίες!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News