Ψυχαγωγία

Μαγευτική η Ελευθερία Αρβανιτάκη στα Μάταλα

Μαγευτική η Ελευθερία Αρβανιτάκη χθες βράδυ στη σκηνή του Matala Beach Festival που έριξε την αυλαία με μια συναυλία γεμάτη από τα “κλασικά”, μεγάλα της τραγούδια ενώ στο stage ανέβηκαν το απόγευμα και οι “2002 GR”, μία από τις πλέον επιδραστικές μπάντες της ελληνικής σκηνής, που “πάντρεψε” ιδανικά την ποπ με το ροκ.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας απ’ όλον τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στην θρυλική παραλία των Ματάλων προκειμένου να απολαύσουν επί τρεις ημέρες μοναδικές μουσικές συναυλίες, με μεγάλο και ουσιαστικό χορηγό την Amstel.

Το Matala Beach Festival έφτασε στο τέλος του αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με την άρτια οργάνωση και την αναβαθμισμένο επίπεδο , με άψογη ροή του προγράμματος, κάλυψη από security και ναυαγοσώστες, καθώς και συνεχή παροχή πρώτων βοηθειών, καθαριότητα, άνετο πάρκινγκ και οργανωμένο κάμπινγκ.

Η προσέλευση του κόσμου κατά τη διάρκεια του τριημέρου ήταν τεράστια, με τον κόσμο να απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο, να χαλαρώνει στα γραφικά πολύχρωμα σοκάκια και παίρνει μέρος στις παράλληλες δραστηριότητες.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο καλοκαίρι με περισσότερο κέφι, χορό και μουσική στο μοναδικό Matala Beach Festival.

Σχόλια