Στην παραδεισένια Γαύδο έκλεισε η τηλεοπτική σεζόν για την «Ανδριανή»

Ταξίδια
Στην παραδεισένια Γαύδο έκλεισε η τηλεοπτική σεζόν για την «Ανδριανή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ανδριανή Αγγελιδάκη έκλεισε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν της εκπομπής, με ένα άκρως καλοκαιρινό επεισόδιο!

Ταξίδεψε στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, στην παραδεισένια Γαύδο και… ανακάλυψε το νησί και τους ανθρώπους του.

Στο «νησί της Καλυψούς» πήγε βέβαια με την κατάλληλη παρέα: Τον Πέτρο Ηλιάκη από το «Auto Stop», που ξέρει από ταξίδια βόλτες εκδρομές και κυρίως ξέρει τη Γαύδο σαν το σπίτι του!

Στην παραλία "Τρυπητή"

Μαζί τους ήταν ο Γιώργος Σπυριδάκης, ορειβάτης, πεζοπόρος, αθλητής, δάσκαλος και με καταγωγή από το νησί, γνώριζε που θα πάνε και με ποιους θα μιλήσουν.

Η εμπειρία της ομάδας ήταν μοναδική!

Τα πλάνα που έφτασαν στην ΚΡΗΤΗ TV, ταξίδεψαν και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής «Ανδριανή» σε ένα τόπο με προσωπικότητα:

Τρυπητή, Σαρακίνικο, Αή Γιάννης, Ποταμός, οι διάσημες παραλίες του νησιού πρωταγωνιστούν στο αφιέρωμα της εκπομπής στο νοτιότερο νησί της Ευρώπης!

Στην παραλία "Τρυπητή"

Στην παραλία "Ποταμός"

Η Ανδριανή συνάντησε μόνιμους κατοίκους της Γαύδου και μοιράστηκαν ωραίες κουβέντες για τη ζωή τους, την καθημερινότητα τους και την επιλογή τους να ζήσουν στο ακριτικό νησί. Κοινή θέση όλων; Δεν αλλάζουν με τίποτα τη ζωή τους στη Γαύδο παρά τις δυσκολίες.

Η Ανδριανή Αγγελιδάκη μαζί με το Βασίλη Τζουναρά από το ραδιοφωνικό σταθμό "Γαύδος FM"

Η ενέργεια του νησιού, η φύση και η ηρεμία στη ζωή τους, είναι πολύτιμα για να τα ανταλλάξουν με τις ανέσεις και τους φρενήρεις ρυθμούς της πόλης.

Ανακαλύψτε το θησαυρό της Γαύδου, μαζί με την Ανδριανή Αγγελιδάκη και μέσα από τις απαράμιλλης ομορφιάς εικόνες του Μάνου Λιανδράκη και του Αντώνη Ιγγλεζάκη.

Είμαστε σίγουροι ότι μόλις βρήκατε τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό σας!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News