«Οι Βάτραχοι» του Αριστοφάνη έριξαν αυλαία στο 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ

Life
«Οι Βάτραχοι» του Αριστοφάνη έριξαν αυλαία στο 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παράσταση «Οι Βάτραχοι» του Αριστοφάνη ανέβασαν με εξαιρετικό τρόπο τα παιδιά του Γυμνασίου Γαζίου.

Η παράσταση ανέβηκε με την υποστήριξη του Διευθυντή του Γυμνασίου Αντώνη Χναράκη καθώς και των καθηγητριών Μαρίας Κυριακάκη και Χριστίνας Μποσταντζόγλου.

Με τον Αριστοφάνη λοιπόν ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 18 Ιουνίου το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μαλεβιζίου, που πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώθηκε από το Γραφείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού του Δήμου, τις Σχολικές Επιτροπές και σε συνεργασία με τις σχολικές μονάδες του Μαλεβιζίου, κατάφερε και εφέτος να κερδίσει τις εντυπώσεις και να καθιερωθεί ως έναν από τα καλύτερα Φεστιβάλ που παρουσιάζονται στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Και μπορεί το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ να ολοκληρώθηκε, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις όμως θα συνεχιστούν για όλο το καλοκαίρι στο Γάζι, με την σκυτάλη να παίρνουν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου, τα οποία με αφορμή την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων των διαφόρων τμημάτων τους για την τρέχουσα περίοδο, θα παρουσιάσουν:

Την Τρίτη 19 Ιουνίου, στις 19:00, εκδήλωση με αρμόνιο, κιθάρα, κρητικούς χορούς, λύρα, μαντολίνο, λαούτο και ζωγραφική.

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 19:00, εκδήλωση με καράτε, θεατρικό παιχνίδι, μπαλέτο, Hip-Hop, θεατρική αγωγή και ντεκουπάζ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών, οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Νίδα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News