Ψυχαγωγία

Με τον καλύτερο τρόπο θα πέσει η αυλαία για το Matala Beach Festival

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Κρήτης!

Το Matala Beach Festival 2018 μας παρουσιάζει τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν την Τρίτη ημέρα στο stage, «ταξιδεύοντας» τους Κρητικούς σε μουσικές περιπλανήσεις από παλιά, νέα, αλλά και αγαπημένα τραγούδια.

Αφότου το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του νησιού θα μας έχει ήδη «μαγέψει» με τους αγαπημένους «Κίτρινα Ποδήλατα», Ματούλα Ζαμάνη και Διονύση Σαββόπουλο και τα συγκροτήματα «No Quarter», «Thunderstruck» και «15 50» και τον κορυφαίο Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το Matala Beach Festival μας υπόσχεται το πιο… μελωδικό κλείσιμο!

Και αυτό γιατί, την Κυριακή 24 Ιουνίου θα μας «ταξιδέψουν» σε υπέροχες μελωδίες τα συγκροτήματα «2002 GR» και «Coretheband», αλλά και η αγαπημένη Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Οι… πόρτες ανοίγουν στις 7 το απόγευμα και «υπόσχονται» το καλύτερο κλείσιμο για το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ της Κρήτης που, πλέον, έχει γίνει θεσμός.

Ενώ, όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στα Μάταλα, ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV έχει φροντίσει να σας εφοδιάσει με πλούσιο υλικό από το Matala Beach Festival 2018, καθώς αποτελεί χορηγό επικοινωνίας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, κρατώντας το κοινό στον παλμό των πιο σημαντικών events της Κρήτης!

Και όπως σε κάθε κορυφαία διοργάνωση, μεγάλος χορηγός είναι η αγαπημένη μας μπύρα, η AMSTEL!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια