Χρώματα και θετική ενέργεια στο Matala Street Painting!

Life
Χρώματα και θετική ενέργεια στο Matala Street Painting!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος τα Μάταλα θα γράψουν την δική τους ιστορία σε μια μεγάλη γιορτή, από τις 22 έως 24 Ιουνίου.

Την έναρξη του Φεστιβάλ, όμως, σηματοδοτεί το μεγαλύτερο pre festival event που διοργανώνεται μια εβδομάδα πριν, πλημμυρίζοντας τα Μάταλα με χρώματα και χαρούμενη ενέργεια. Πρόκειται για το Matala Street Painting, όπου μικροί και μεγάλοι παίρνουν τα πινέλα τους και ζωγραφίζουν στον τεράστιο καμβά των Ματάλων, γεμίζοντας με χαρά, αισιοδοξία και μηνύματα τους δρόμους του παραλιακού οικισμού.

Το Μάταλα Street Painting θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου, όπου οι δρόμοι των Ματάλων θα μετατραπούν σε έναν μεγάλο καμβά και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αφήσουν το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα στους δρόμους που περπάτησαν οι χίπις, ξαναζωντανεύοντας μια αλησμόνητη εποχή.

Το Street Painting ξεκίνησε στα Μάταλα το 2011 από ιδιωτική πρωτοβουλία καλλιτεχνών του χωριού και με την στήριξη της κοινότητας. Το 2011, εντάχθηκε επίσημα ως προφεστιβαλικό δρώμενο του Matala Beach Festival και συνεχίζει κάθε χρόνο να δίνει μια νότα χαράς σε όσους έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ζωγραφίζοντας στην κυριολεξία την άσφαλτο.

Μεγάλος χορηγός του Matala Beach Festival είναι η Amstel!

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News