«Καλό Μεσημέρι» με... καλοκαιρινή αύρα και ειδυλλιακό φόντο!

Life
«Καλό Μεσημέρι» με... καλοκαιρινή αύρα και ειδυλλιακό φόντο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αγαπημένο μας τηλεοπτικό δίδυμο βγαίνει εκτός τηλεοπτικό πλατό και μας καλεί να το ακολουθήσουμε στα πιο ειδυλλιακά μέρη της Κρήτης. Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και φόντο που θα μπορούσε να «ζωγραφίσει» μόνο η κρητική φύση, κάνουν την πρώτη τους στάση στο Λασίθι.

Ο Στέλιος Ζερβός και η Ιωάννου Μαλέσκου μας λένε «Καλό Μεσημέρι» με φόντο την πανέμορφη λίμνη Αγίου Νικολάου και συγκεκριμένα το εστιατόριο «Ντάκος».

Λίγο πριν οι λάτρεις του sup πάρουν τις σανίδες τους, ο Στέλιος και η Ιωάννα μας συστήνουν το «Stand Up Paddleboarding Agios Nikolaos on SUP event» και μας εξηγούν γιατί η φετινή διοργάνωση είναι καλύτερη από ποτέ.

Κι αφού ξεκίνησαν τις εξορμήσεις, μας ταξιδεύουν και στο αγαπημένο νησί των Κρητικών. Ο Συνθέτης Νίκος Ξυδάκης ο ποιητής Διονύσης Καψάλης μιλούν για τη Σπιναλόγκα, ένα μουσικό έργο για το Νησί που έχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία των Κρητικών και στην καρδιά τους.

Με φόντο το όμορφο τοπίο οι δύο παρουσιαστές γεύονται θαλασσινά με την υπογραφή γνωστών σεφ και μας καλούν να διασκεδάσουμε υπό τους ήχους του λαούτου. Απλά αφεθείτε στις πέντε αισθήσεις, γευθείτε και γελάστε με την καρδιά σας.

Η χαρούμενη τηλεοπτική παρέα με χιούμορ και αισιόδοξη ματιά μας ταξιδεύει, μας ψυχαγωγεί και μας ζητά με τη βοήθεια του τεχνικού επιτελείου να την ακολουθήσουμε στις πιο καλοκαιρινές διαδρομές , στα πιο όμορφα μέρη της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News