Creta Summer Jam: Αυτό το καλοκαίρι θα κουνηθούμε σε ρυθμούς Hip - Hop!

Life
Creta Summer Jam: Αυτό το καλοκαίρι θα κουνηθούμε σε ρυθμούς Hip - Hop!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγωνισμός
Σάββατο,09 Ιουν 2018, 17:00
Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο διαγωνισμός χορού Creta Summer Jam έρχεται στο Ηράκλειο και θα μας παρασύρει στο ρυθμό!

Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί σημείο συνάντησης των χορευτών της Hip Hop κουλτούρας, όχι μόνο από την Κρήτη αλλά και όλη την Ελλάδα.

Κάθε χρόνο φιλοξενεί γνωστούς καλλιτέχνες του είδους όπως κριτές, χορευτές, Djs, παρουσιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και προσελκύει κοινό κάθε ηλικίας από κάθε σημείο της Κρήτης και της Ελλάδας.

Το Creta Summer Jam θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου (Λεωφ. Πλαστήρα 10) με ώρα έναρξης 17:00.  Ο διοργανωτής είναι ο Klajdi Gjojdeshi / Klodi

Οι νικητές θα βραβευθούν χρηματικά έπαθλα και δώρα συνολικής αξίας περίπου 500 ευρώ.

Φέτος η διοργάνωση μας είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη διότι υπάρχει και θα υπάρξει συνεργασία με διοργανώσεις ίδιου είδους με εμβέλεια παγκοσμίου βεληνεκούς. Αυτό δείχνει ότι η προσπάθεια, η σκληρή δουλεία και η προσπάθεια προβολής του διαγωνισμού εκτιμάται από τον κόσμο όπου κάθε χρόνο υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση πανελληνίως.

Ελπίζουμε φέτος να πάει ακόμα καλύτερα διότι ο στόχος μας είναι να προωθήσουμε αυτήν την κουλτούρα στην Κρήτη ακόμα περισσότερο διότι ομάδες από την Ελλάδα πάνε ως εκπρόσωποι της Ελλάδας στο εξωτερικό για να φέρουν την Ελλάδα στην 1η θέση και έχουν ήδη μεγάλες διακρίσεις! Θέλουμε και η Κρήτη να μάθει για αυτήν την Street κουλτούρα που έχουν στο εξωτερικό η οποία εκφράζει Ειρήνη ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους, όλα μπορούν να λυθούν με τον χορό και όχι με την βία!

Η διοργάνωση περιλαμβάνει:

  • Τρεις κριτές επαγγελματίες εκ τον οποίον ο ένας έρχεται από το εξωτερικό με παγκόσμιες διακρίσεις.
  • Επαγγελματία DJ
  • Χορευτές από όλη την Ελλάδα και την Κρήτη με επίπεδο επαγγελματικό, με παγκόσμιες διακρίσεις όπου έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό.
  • Επαγγελματίες παρουσιαστές για την ανάλυση και την περιγραφή εν ώρα διαγωνισμού

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News