Ψυχαγωγία

Ένα μουσικό πανόραμα με τη Στέλλα Σειραγάκη στα «Δια...κρητικά»

Η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή της ερμηνεύτριας Στέλλας Σειραγάκη είναι στην εκπομπή «Δια...κρητικά» που παρουσιάζει η Βούλα Νεονάκη.

Τα γυρίσματα της εκπομπής έγιναν στο χωριό Μιξόρρουμα και η Στέλλα Σειραγάκη είχε στην παρέα της τους μουσικούς Μανόλη Βερδινάκη, Σπύρο Παπαδάκη και Αλέξανδρο Κανακάκη.

Την Τετάρτη, από την εικόνα που εκπέμπει η ΚΡΗΤΗ TV, ένα μουσικό πανόραμα που αναδεικνύει τον πλούτο και την ομορφιά της κρητικής μουσικής παράδοσης θα σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά.

Η Στέλλα Σειραγάκη παράλληλα με τις σπουδές της στο Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών έκανε και μαθήματα φωνητικής όχι γιατί ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι αλλά για να τραγουδάει στις οικογενειακές παρέες. Σύντομα το ταλέντο της έδωσε φτερά και έκανε εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και συναυλίες. Συνεργάστηκε με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως τον Λίνο Κόκοτο, Βασίλη Σκουλά, Δημήτρη Μπάση, Κώστα Βερδινάκη, Λουδοβίκο των Ανωγείων, Μιχάλη Τσουγανάκη…

Αυθεντική και ώριμη ήταν και η συνεργασία της με τον Μανώλη Βερδινάκη και Στέλιο Σταματογιαννάκη μέσα από το μουσικό σχήμα τους «Στους ήχους του λαούτου», ένα σχήμα που τους έδωσε την ώθηση για ταξίδια και συναυλίες εντός και εκτός συνόρων.

Απόψε στις 22:00 στην ΚΡΗΤΗ TV με τη Βούλα Νεονάκη.

Σχόλια