Οι ΑΤΑΧΤΟΙ μας καλούν σε ένα μοναδικό «ταξίδι» στο Νεπάλ!

Life
Οι ΑΤΑΧΤΟΙ μας καλούν σε ένα μοναδικό «ταξίδι» στο Νεπάλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ταξίδι ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αγάπης για το συνάνθρωπο, ένα ταξίδι προσφοράς, ένα ταξίδι ζωής!

Οι παραπάνω λέξεις είναι λίγες για να περιγράψουν το ταξίδι στο Νεπάλ, ένα ταξίδι που διήρκησε 10 μέρες και στο οποίο συμμετείχαν 50 εθελοντές.

Μάλιστα, ένας από αυτούς, ήταν και ο «δικός μας», ο Κρητικός Σαράντης Σιμάκης και ιδρυτής και πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας «ΑΤΑΧΤΟΙ».

Το ταξίδι στο Νεπάλ οργανώθηκε από το «Wheeling2help» και στόχο είχε όλοι οι εθελοντές να ανοικοδομήσουν σπίτια στο χωριό Τακούρε το οποίο καταστράφηκε από το φονικό σεισμό του 2015.

Εάν θέλετε να… ταξιδέψετε κι εσείς στο Νεπάλ, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Cinema Βιτσέντζος Κορνάρος, αύριο, στις 7 το απόγευμα, όπου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ, με τίτλο «My Quest Journey in Nepal, Part II» του διάσημου σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου σε συνεργασία με τον Γιάννη Μιχελόπουλο.

Σημειώνεται ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν, όμως αντί εισιτηρίου, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της εθελοντικής ομάδας «ΑΤΑΧΤΟΙ» με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και σχολικά είδη.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ»:

https://www.youtube.com/watch?v=psLBPbqMvBE?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News