Ψυχαγωγία

Το συγκρότημα με τα 3.000 live γιορτάζει τα γενέθλιά του, στο Matala Beach Festival!

Οι 15 50 το Αθηναϊκό Ροκ συγκρότημα κλείνει εφέτος τα 20 χρόνια ζωής και… έρχεται ναγιορτάσει τα γενέθλιά του, στο Matala Beach Festival 2018!

Γνωστοί για την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία και το δυναμικό set list τους που περιλαμβάνει επιτυχίες από τα πέντε στούντιο άλμπουμ τους αλλά και διασκευές από την Ελληνόφωνη και Αγγλόφωνη Ροκ σκηνή, είναι η μπάντα που ξέρει πως να «βάζει φωτιά» στις νύχτες μας!

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν πάνω από 3000 ζωντανές εμφανίσεις, όλα αυτά τα χρόνια, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι 15 50 δηλώνουν υπερήφανοι που θα ανέβουν για πρώτη φορά στην σκηνή του φημισμένου φεστιβάλ των Ματάλων και μας υπόσχονται… Ένα μαγικό ταξίδι!

Γιατί όπως λέει και τον νέο τους τραγούδι… Όλα είναι δρόμος! Γι' αυτό... πάρτε το δρόμο για τα Μάταλα και δείτε τους από κοντά, το Σάββατο 23 Ιουνίου, στις 9:30 το βράδυ.

Και αν δεν μπορέσετε να τους δείτε από κοντά, ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV έχει φροντίσει να σας εφοδιάσει με πλούσιο υλικό από το Matala Beach Festival 2018, καθώς αποτελεί χορηγό επικοινωνίας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, κρατώντας το κοινό στον παλμό των πιο σημαντικών events της Κρήτης!

Και όπως σε κάθε κορυφαία διοργάνωση, μεγάλος χορηγός είναι η αγαπημένη μπύρα, η AMSTEL!

Σχόλια