Ψυχαγωγία

Χρήστος - Τιμολέων στον τελικό του Masterchef - Εκτός και ο Αργύρης, ποιος του έδωσε φυλαχτό

Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Masterchef , με ήθος, απίστευτη ηρεμία του και υπομονή.

Ο λόγος για τον Αργύρη Αγλαμίση, τον παίκτη που ήταν στην τελική τριάδα του Masterchef αλλά αποχώρησε από το MasterChef καθώς συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία σε σύγκριση με τον Χρήστο Γλωσσίδη και τον Τιμολέοντα Διαμαντή.

Οι παίκτες του ημιτελικού κλήθηκαν να αντιγράψουν στο έπακρο το πιάτο του διάσημου σεφ, Τάσου Μαντή, το οποίο όχι απλά ήταν δύσκολο αλλά αρκετά πολύπλοκο με πάρα πολλές παρασκευές για την τελική σύνθεση του.

Ο διαγωνιζόμενος προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του αλλά και τα δάκρυά του, καθώς συγκινήθηκε με τα πολύ τιμητικά λόγια των κριτών.

Η αποχώρηση του Αργύρη πάντως από τον ημιτελικό του MasterChef, προκάλεσε όπως ηταν φυσικό την σύγκινηση του Τιμολέοντα Διαμαντ, αφού μεταξύ των 2 παικτών είχε δημιουργηθεί μία πολύ καλή φιλία.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού μαγειρικής φέρνοντας νίκες με το χρώμα κόκκινο στην ποδιά και ο ένας στήριζε τον άλλο.

«Εγώ σε θεωρώ και εσένα φιναλίστ» είπε ο Τιμολέων Διαμαντής λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τους κριτές, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση του.

«Για εμένα είναι νικητής. Για εμένα είναι κι αυτός φιναλίστ. Κρίμα. Δεν μπορώ να του δώσω τη θέση μου γιατί το θέλω κι εγώ πολύ. Μακάρι να άλλαζαν την απόφαση τους οι κριτές και να του έλεγαν Αργύρη είσαι κι εσύ στον τελικό. Είναι πολύ δύσκολο που δεν θα είναι σήμερα στο δωμάτιο. Θεωρώ ότι είναι ο πιο ουσιαστικός άνθρωπος, είναι ο πιο ουσιαστικός μάγειρας του διαγωνισμού για εμένα. Μάγειρας με τα όλα του», είπε λίγο αργότερα στην κάμερα.

«Με τον Τιμολέων είχαμε γράψει ένα χαρτάκι ο ένας για τον άλλον. Είχαμε πει ότι όταν αποχωρήσει ο ένας, αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο να το ανοίξει» ανέφερε ο Αργύρης Αγλαμίσης στην κάμερα πριν διαβάσει τα όσα του είχε γράψει ο συνάδελφος του.

«Και είναι η υπογραφή του Τιμολέοντα και έχει και τον αριθμό 3, δεν ξέρω αν είναι σημαδιακό, αν το έχει δει στον ύπνο του. «Με αγάπη στον Αργύρη, τον καλύτερο μάγειρα του διαγωνισμού». Πρώτη φορά το διαβάζω. Κρατάω κι ένα φυλαχτό που μου έχει δώσει. Θα το έχω μαζί μου.

Το εκτιμώ περισσότερο αυτό. Είναι κάτι συναισθηματικό, κάτι το οποίο δεν το κάνει ο καθένας και σίγουρα δείχνει κάτι για τον Τιμολέοντα προς εμένα και την εκτίμηση που έχει», ανέφερε ο Αργύρης.

Οι τρεις κριτές του MasterChef έδωσαν μια ιδέα από το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι...

«Είστε και οι δυο άξιοι φιναλίστ του φετινού MasterChef. Να σας θυμίσω και να σας προειδοποιήσω ότι η πίεση θα είναι πολλαπλάσια τις επόμενες ημέρες. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τώρα ξεκινάει το MasterChef για εσάς τους δύο. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι το παιχνίδι συνεχίζεται εκτός Ελλάδας. Προετοιμαστείτε για μέρη που πολύ πιθανόν να μην έχετε ξανασυναντήσει και σεφ που δεν έχετε ονειρευτεί. Καλή επιτυχία! Τα λέμε εκτός Ελλάδος…» είπαν οι κριτές αφήνοντας έκπληκτους τους παίκτες που δεν πήραν ανάσα μετά τη δοκιμασία του ημιτελικού και άρχισαν να σκέφτονται ήδη όσα έχουν να περάσουν με αγωνία αλλά και ενθουσιασμό!

Σχόλια