Η... πέρδικα των Τρικάλων, Ματούλα Ζαμάνη, ετοιμάζει βαλίτσες για το Matala Beach Festival!

Life
Η... πέρδικα των Τρικάλων, Ματούλα Ζαμάνη, ετοιμάζει βαλίτσες για το Matala Beach Festival!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγαπημένη Ματούλα Ζαμάνη φτιάχνει βαλίτσες και από τα Τρίκαλα έρχεται στη μεγαλύτερη κρητική γιορτή, στο κορυφαίο μουσικό φεστιβάλ του νησιού, που… δεν είναι άλλο, από το Matala Beach Festival 2018!

Στα Μάταλα της Κρήτης και στο φανταστικό τεταρτημόριο της μνήμης του πόθου και της θάλασσας, η Mατούλα Ζαμάνη, η πέρδικα των Τρικάλων, έρχεται από τους Αμοργιανούς βράχους με καινούργια τραγούδια στο χρώμα του ουρανού και συννεφιασμένες Κυριακές στο πλάι των βουνών.

Σε συνθήκη καλοκαιρίας, με δικά της περιπλανώμενα τραγούδια, λαϊκές μελωδίες της ζωής, άσματα του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου κι αλλόκοτες ιστορίες που σφηνώνουν στην κάρδια και φυτρώνουν στο νου.

Η Ματούλα Ζαμάνη μας καλεί στο τραγούδι και στο χορό, στην μελαγχολία που γίνεται γέλιο και τρυφερότητα, στα δάχτυλα και τις ανάσες. «Επειδή η αισθητική είναι η ηθική του μέλλοντος».

Σταθεροί συνταξιδιώτες της: ο Κώστας Νικολόπουλος στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, ο Θάνος Καζαντζής στα τύμπανα-pads, ο Γιάννης Κονταράτος στο βιολί, ο Ηλίας Ρότσιας στο ηλεκτρικό μπάσο, ο Μένιος Γούναρης στα πλήκτρα και ο Χρήστος Ψαρομήλιγκος στη βιόλα.

Στο σχεδιασμό ήχου ο Δημήτρης Δημητριάδης, στο Μοnitoring ο Νίκος Κόλλιας και στα φώτα ο Περικλής Μαθιέλλης.

Και όλα αυτά, την πρώτη ημέρα του Matala Beach Festival 2018, δηλαδή, την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στις 11:30 το βράδυ.

Ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV έχει φροντίσει να σας εφοδιάσει με πλούσιο υλικό από το Matala Beach Festival 2018, καθώς αποτελεί χορηγό επικοινωνίας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, κρατώντας το κοινό στον παλμό των πιο σημαντικών events της Κρήτης!

Και όπως σε κάθε κορυφαία διοργάνωση, μεγάλος χορηγός είναι η αγαπημένη μπύρα AMSTEL!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News