Αγαπημένοι καλλιτέχνες τραγουδούν για το πάρκο

Ηράκλειο
Αγαπημένοι καλλιτέχνες τραγουδούν για το πάρκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλία
Κυριακή,15 Απρ 2018, 18:00
Πάρκο Γεωργιάδη

Μεγάλη συναυλία με αγαπημένους ντόπιους καλλιτέχνες ετοιμάζουν οι Φυλές του Πάρκου.

Όπως ανακοινώθηκε, η ομάδα των συμπολιτών μας που αντιτίθεται σθεναρά στα σχέδια του Δήμου Ηρακλείου για «ανάπλαση» του Πάρκου Γεωργιάδη, διοργανώνει συναυλία την Κυριακή: Η συναυλία θα γίνει –προφανώς- στο Πάρκο, θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, ενώ –επίσης- προφανώς η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Στη σκηνή θα ανέβουν ο Γιώργης Μανωλάκης με τους “Couleur Locale”, η Βαγγελιώ Φασουλάκη μαζί με τον Γιάννη Σταυρακάκη και το Νίκο Βογιατζάκη, ο Δημήτρης Παγωμένος, ο Γιάννης Παξιμαδάκης μαζί με τον Σωτήρη Αλεξάκη, αλλά και οι “Pulse”.

«Ο χαρακτήρας αυτός του πάρκου έχει χτιστεί και εξελίσσεται όλα αυτά τα χρόνια από τους ίδιους του πολυάριθμους και ποικίλους χρήστες του και οποιαδήποτε "ανάπλαση" θα πρέπει να πηγάζει ως σχεδιασμός από τους ίδιους τους χρήστες του. Κομμάτια αυτού του χαρακτήρα, έχουν υπάρξει οι πολιτιστικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις που βρίσκουν χώρο ανάσας στο πάρκο, ελεύθερα και αδιαμεσολάβητα, συμβάλλοντας σημαντικά στην πολιτιστική ζωή της πόλης. Τον χαρακτήρα αυτόν και τη συνέχεια του αγώνα για ελεύθερο ανοιχτό πάρκο ως σημείο συνάντησης και αλληλεπίδρασης των κατοίκων, γιορτάζουμε την Κυριακή 15 Απριλίου με μία συναυλία στο αγαπημένο μας πάρκο!» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, οι Φυλές του Πάρκου, στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News