Πάσχα στην ΚΡΗΤΗ TV!

Life
Πάσχα στην ΚΡΗΤΗ TV!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλούσιο το Πασχαλινό πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα μας κρατήσει συντροφιά με ψυχαγωγικές εκπομπές, ταινίες για μικρούς και μεγάλους, εντυπωσιακές παραγωγές με αγαπημένους παρουσιαστές.

Μεγάλο Σάββατο, εορτάζουμε τη Μεγαλύτερη Εορτή της Χριστιανοσύνης και το κανάλι θα μας κρατήσει συντροφιά με κρητικό και παραδοσιακό πρόγραμμα. Η Αναστασία Μπιτζιλέου κάνει μαζί μας «Πάσχα στον Πύργο».

Ανήμερα το μεσημέρι του Πάσχα ο Βασίλης Πατσής μας ετοιμάζει το πασχαλινό τραπέζι, ενώ το βράδυ η Μαρία Μακρυπόδη μας κρατάει συντροφιά υπό τους ήχους και τις μελωδίες της λύρας στα Κρουσανιώτικα Όρη, στο Μαγκαφούρι.

Το εορταστικό «Μουσικό Καφενείο» σε ρυθμούς της ημέρας, καλύπτει όλα τα… μουσικά γούστα, ενώ ταινίες που προβάλλονται για πρώτη φορά στην ΚΡΗΤΗ TV, θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Σάββατο 7 Απρίλιου 00:05

Πάσχα στον Πύργο

Γιορτάζουμε τη σημαντικότερη θρησκευτική γιορτή της Χριστιανοσύνης με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο! Επιμένουμε κρητικά και παραδοσιακά με τους ταλαντούχους χορευτές από τον όμιλο «Παπαδόκωστας» να μας ξεσηκώνουν με τις χορογραφίες τους, ενώ ξεχασμένοι χοροί της Κρήτης όπως «Εθιανός», «Λαζώτης» έχουν την τιμητική τους με την κεφάτη ομάδα του Κωστή Παπαδάκη να μας τους συστήνει.

Ο Κωστής Σαριδάκης με το συγκρότημα του μας απογειώνει τη διάθεση με την φωνή και τη λύρα του!

Η παρέα του Πολιτιστικού Συλλόγου από τον Πύργο Μονοφατσίου έχει επιμεληθεί ένα υπέροχο πασχαλινό τραπέζι μπροστά σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον στο δασάκι του Πύργου στήνεται μια απίστευτη παρέα που δεν πρέπει να χάσετε.

Παρουσιάζει η Αναστασία Μπιτζιλέου.

Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου 13:40

«Πας Μαγειρεύοντας» στο Καμηλάρι, Κυριακή του Πάσχα στις 14:30

Την Κυριακή του Πάσχα ο Βασίλης Πατσής θα ετοιμάσει ένα τραπέζι πασχαλινό στο παραδοσιακό χωριό Καμηλάρι η ζωντανή μουσική δεν λείπει από την εκπομπή καθώς μαγειρεύουμε την παραδοσιακή συνταγή με αρνάκι στο φούρνο πάνω σε κληματόβεργες, πατάτες οφτές, σαλάτα, χωριάτικη πασχαλινή, και σας έχει μια μικρή μουσική έκπληξη στη μάνα ελιά.

Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου 14:50

«Αορείτικο Πάσχα»

Την Κυριακή του Πάσχα γιορτάζουμε σε μια πανέμορφη τοποθεσία στα Κρουσανιώτικα Όρη, στο Μαγκαφούρι. Στο μητάτο δύο υπέροχων ανθρώπων του κυρίου Αντώνη και κυρίου Λευτέρη Ξυλούρη στήνουμε ένα γνήσιο κρητικό παραδοσιακό γλέντι!

Ένα Αορείτικο Πάσχα παρέα με τη Σχολή Παραδοσιακών Χορών «Αορείτες» υπό τους ήχους και τις μελωδίες της λύρας του Κρουσανιώτη καλλιτέχνη Γιάννη Μακριδάκη.

Μικροί και μεγάλοι χορευτές μας παρασέρνουν σε ένα «Πάσχα» ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, άγρια ομορφιά, φύση, εξοχή, άνθρωποι ζεστοί, χαμόγελα και το παραδοσιακό αντικριστό είναι τα συστατικά του Αορείτικου Πάσχα που ζωντανεύει στις οθόνες σας!

https://www.youtube.com/watch?v=9ZV98XHihKM?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Παρουσιάζει η Μαρία Μακρυπόδη.

Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου 21:30

«Μουσικό Καφενείο»

Ένα εορταστικό πρόγραμμα με τραγούδια χαρούμενα και ρυθμικά, που ταιριάζουν απόλυτα στο κλίμα της ημέρας σας είναι προσαρμοσμένο το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μουσικό Καφενείο»

 Ένα διαφορετικό μουσικό πρόγραμμα «κεφάτο» θα καλύψει όλα τα μουσικά γούστα σας!

Τραγούδια αγαπημένα που έχουν αντέξει στο χρόνο με τις φωνές των ταλαντούχων καλλιτεχνών : Γιολάντα Ρόμα, Σίλια Καραγιάννη, Γιώργο Μποζατζίδη, Νίνα Καλέργη, Αριστείδη Αρχαβλή, Γιώργο Νηστικάκη, Γιώργος Χριστονάκης  χορεύει η Χορευτική ομάδα της πολυβραβευμένης Σοφίας Σπυροπούλου!

Παρουσιάζει ο Γιώργος Χυντηράκης.

Μovie Time: Πρώτες προβολές στην ΚΡΗΤΗ ΤV!

Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου 08:30

WΙΝΧ «Το μυστήριο του Ωκεανού

(animation, adventure, family)

Οι αιώνιοι εχθροί του Winx Club, οι μάγισσες Trix, συνωμοτούν με την κακή νύμφη Politea και ανακαλύπτουν ότι για να νικήσουν τις νεράιδες μια και καλή και για να γίνουν αόρατες δεν χρειάζονται και πολλά: ένα μαργαριτάρι κρυμμένο βαθιά στον Απέραντο Ωκεανό, το οποίο είναι μικρό και θαυματουργό για όποιον το κατέχει! Η ομάδα της Σκοτεινής Μαγείας, που αποτελείται από τις Trix, την Politea και τον Tritannus, είναι σχεδόν ανίκητη!

Το μόνο τρωτό τους σημείο είναι ότι δεν έχουν τη δύναμη των Winx, τη δύναμη της αγάπης. Η Bloom είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να αποκτήσει το μαγικό μαργαριτάρι πριν πέσει στα χέρια των εχθρών της, αλλά και να σώσει τον αιχμάλωτο στον Ωκεανό πρίγκιπα Sky από τις Trix. Οι Winx δεν έχουν ούτε ένα λεπτό για χάσιμο για να σταματήσουν τους εχθρούς τους. Εν τω μεταξύ η Politea ετοιμάζεται να προδώσει τους συμμάχους τους και να μολύνει τους Ωκεανούς για να επανακτήσει την εξουσία που τόσο επιθυμεί. Σκηνοθεσία: Iginio Straffi Σενάριο: Iginio Straffi, Giovanni Masi.

Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου 00:00

«Πώς να χάσεις τους φίλους σου»

How Τo Lose Friends And Alienate People (αισθηματική κωμωδία)

Πρωταγωνιστούν: Κίρστεν Ντανστ, Μέγκαν Φοξ, Τζεφ Μπρίτζες, Κέιτ Γουίνσλετ, Ντάνιελ Κρεγκ.

O Σίντνεϊ Γιανγκ, είναι δημοσιογράφος, ρεπόρτερ και εκδότης του Post Modern Review ενός “εναλλακτικού μεταμοντέρνου” περιοδικού, με μηδενικό προϋπολογισμό και έδρα το Λονδίνο, που σκοπό έχει να βγάζει στη φόρα τα άπλυτα των εγχώριων διασημοτήτων.

https://www.youtube.com/watch?v=VYTlY4-9uf0?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Παρ’ όλο που ο Σίντνεϊ κομπάζει για την ηθική του ακεραιότητα, δεν κάνει άλλη δουλειά από το να εξαπολύει συκοφαντίες για τους άλλους. Όταν του προσφέρεται δουλειά στο διαμετρικά αντίθετο, συντηρητικό, Νεοϋρκέζικο περιοδικό “Sharps”, παθαίνει ένα μικρό σοκ! Σταδιακά, ξεκινάει η “κάθοδος” του Σίντνεϊ στην επιτυχία και η μεταμόρφωσή του από παρείσακτο και περίγελο του κύκλου του, σε έμπιστο τής σταρ Σόφι Μάες. Μέσα σ’ όλα αυτά, ο δεσμός του με τη συνάδελφό του Άλισον Όλσεν θα φέρει στη ζωή του τα πάνω-κάτω.

Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου 09:30

«Ο Τζάστιν και οι γενναίοι ιππότες»

 (animation, adventure, family)

'Ο Τζάστιν ζει σε ένα βασίλειο, όπου κυριαρχούν οι γραφιάδες, ενώ οι ιππότες έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Το όνειρό του, όμως, είναι να γίνει ιππότης, όπως ο παππούς του, ενώ ο πατέρας του, σύμβουλος της βασίλισσας, τον φαντάζεται δικηγόρο. Μετά από την επίσκεψή του, όμως, στη γιαγιά του, ο Τζάστιν εγκαταλείπει το σπίτι του και ρίχνεται στην περιπέτεια. Σύμμαχοι του θα είναι η Ταλία, ένα δυναμικό και ανεξάρτητο κορίτσι, ένας παράξενος μάγος, ο Μελκιάδης, ο γόης Σερ Κλόρεξ, καθώς και τρεις καλόγεροι που θα γίνουν οι μέντορες του.

Κι ενώ ο Τζάστιν εκπαιδεύεται για ιππότης, συναντά την υπέρτατη πρόκληση στο πρόσωπο του πρώην βασιλιά, Σερ Εράκλιο που εκστρατεύει ενάντια στο βασίλειο με τον στρατό του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News