Ψυχαγωγία

Πάρτε μέρος στον 5ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Τραγουδιού

Ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της μουσικής καλούνται να κάνουν παιδιά και νέοι έως και 26 ετών.

Παιδιά και νέοι από 9 έως και 26 χρονών θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρίες, να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους και τις μουσικές τους ικανότητες. Βέβαια, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συναναστραφούν συνομηλίκους τους με τα ίδια ενδιαφέροντα.

Παράλληλα, θα αισθανθούν τη χαρά της προσφοράς, ενισχύοντας το έργο του Κέντρου Ειδικών Παιδιών του «Αγίου Σπυρίδωνα» στην φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Μια ιδιαίτερη δράση, που επιχειρεί, με προσοχή κι ευαισθησία, να φέρει τους διαγωνιζόμενους σε επαφή, με τις «πραγματικότητες» παιδιών, με διαφορετικότητα.

Ο επιτυχημένος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Τραγουδιού οργανώνεται για πέμπτη φορά από το Κέντρο Ειδικών Παιδιών του Αγίου Σπυρίδωνα και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Μπορείτε να πάρετε μέρος συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής, στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.festivaltragoudiou.gr. Η υποβολή των αιτήσεων για συμμετοχή στο διαγωνισμό ξεκινά την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και λήγει στις 25 Αυγούστου 2018. 

 

Σχόλια