Ψυχαγωγία

«Έλα κοντά» για ένα ξεχωριστό «Αποστολιανό Αντάμωμα»!

Ένα «Αποστολιανό Αντάμωμα» θα ζήσουμε σήμερα στις 18:30 στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Έλα Κοντά» με την Αναστασία Μπιτζιλέου!

Η γιορτή του πολιτιστικού συλλόγου Αποστολιανών, πραγματοποιήθηκε μπροστά στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων όπου οφείλεται και η ονομασία του χωριού.

Ένας κατάφυτος τόπος μέσα στους ελαιώνες και στα αμπέλια με τους  φιλόξενους κατοίκους να μας ανοίγουν τα σπίτια τους  και την καρδιά τους!

Οι Αποστολιανοί μας μιλάνε για την ιστορία και τις ομορφιές του χωριού, αλλά και για τα τοπικά τους προϊόντα. Μαγειρεύουμε σε ένα αρχοντικό, αρνάκι με αγριοαγκινάρες, μαγγίρι και ασπρομάτικα φασόλια που μόνο στους Αποστόλους θα τα βρείτε και πλάθουμε  ζαχαρωτές μαντινάδες!

Ο Αντώνης Μαλλιωτάκης με το συγκρότημα του αλλά και ο Βασίλης Δαμιανάκης αναλαμβάνουν την διασκέδαση μας με την συνοδεία του χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου, ενώ  οι φωνούλες των μικρών μαθητών του χωριού μας εκπλήσσουν ευχάριστα!

Ο κατασκευαστής βιολιού Πετρουγάκης Μανώλης παίζει βαλς και χορεύουν οι κάτοικοι γεμάτο αναμνήσεις!

Ο Γιώργης Καρουζάκης μας συστήνει την τέχνη του που τείνει να εξαφανιστεί και μας κατασκευάζει «κουδούνια» που οι κτηνοτρόφοι κρεμάνε στα πρόβατα τους για να τα ξεχωρίσουν…

Μέλη του πολιτιστικού συλλόγου μας μιλάνε για το Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας που ξεκίνησε από τους Αποστόλους αλλά και τις δράσεις τους!

Χαμόγελα, ζεστές αγκαλιές και ένας πολιτιστικός σύλλογος γεμάτος αγάπη για τον τόπο του είναι έτοιμος να σας φιλοξενήσει σήμερα το απόγευμα στην ΚΡΗΤΗ ΤV!

 

Δείτε το τρέιλερ και φωτογραφίες:

Σχόλια