Μαγειρεύουμε… έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά

Life
Μαγειρεύουμε… έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι 18:00 με 20:00.

Βιωματικές δραστηριότητες για τα παιδιά, σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και πρακτικές συμβουλές προς γονείς για μία πιο υγιεινή και οικονομική διατροφή πραγματοποιούνται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Η WWF Ελλάς ξεκινάει από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Ηράκλειο το ταξίδι του και στην Κρήτη, μετά από ένα ταξίδι σε 12 πόλεις της χώρας, από τη Σύρο μέχρι την Αλεξανδρούπολη.

Η έκθεση του WWF Ελλάς στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Μαρτίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου) σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου. Το ωράριο λειτουργίας θα είναι 18:00 με 20:00 το απόγευμα.

Αυτά κι άλλα πολλά περιλαμβάνει η κινητή βιωματική έκθεση του WWF, αποκαλύπτοντας πώς μπορεί κανείς μέσα από το πιάτο του να προστατέψει και τον πλανήτη.

Όσοι βρεθούν στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν με ποιον τρόπο η επιλογή τοπικών και εποχικών φρούτων και λαχανικών, η μείωση της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος και επεξεργασμένων τροφίμων πλουσίων σε ζάχαρη και λίπη, καθώς και η σωστή κατανάλωση ψαρικών σε συνδυασμό με την αποφυγή της σπατάλης φαγητού, προστατεύουν την υγεία και περιορίζουν ταυτόχρονα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News