Γυναίκα

Κοτόπουλο με ελιές και ντομάτα

ΥΛΙΚΑ:

2 κουταλιές ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

1 καυτερή πιπεριά

2 σκελίδες σκόρδο

1 στήθος κοτόπουλου

1 κούπα ρύζι Jasmine

2 κούπες ζωμός κοτόπουλου ζεστός

2 ντομάτες

1/2 κούπα πράσινες ελιές

Αλατοπίπερο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Κάψτε το λάδι και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και την πιπεριά για 5 λεπτά. Ρίξτε το κοτόπουλο και τσιγαρίστε. Ρίξτε το ρύζι και τσιγαρίστε. Ρίξτε το ζωμό και μόλις πάρει βράση χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε το να σιγοβράσει για είκοσι λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το υγρό και να έχει μαλακώσει το ρύζι. Ρίξτε τις ελιές και τις ντομάτες και ανακατέψτε. Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.


ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια