Γυναίκα

Αυτή είναι η χειρότερη ώρα της ημέρας για... σεξ

Ποια είναι η καλύτερη;  

Κι όμως, η… ώρα του σεξ, από ότι φαίνεται, παίζει κι αυτή το δικό της ρόλο!

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με έρευνα του Frontiers in Psychology έδειξε ότι το timing της λίμπιντο του άνδρα και της γυναίκας διαφέρουν: Οι γυναίκες έχουν ερωτική επιθυμία το απόγευμα, ενώ οι άνδρες το πρωί.

Η έρευνα έδειξε ακόμη ότι τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν σεξ μεταξύ 9 με 12 το βράδυ. Δηλαδή την ώρα του ύπνου. Ωστόσο, οι ειδικοί αναφέρουν ότι το σεξ πριν τον ύπνο δεν είναι απαραίτητα το ιδανικό!

«Το σεξ πριν τον ύπνο δεν είναι κακό. Απλώς οι περισσότεροι είναι εξαντλημένοι», αναφέρει ο γιατρός και συγγραφέας Michael Breus. Αν το σώμα σου περιμένει να κλείσεις τα μάτια, υπάρχει πιθανότητα να μην έχεις ενέργεια για κάτι συνταρακτικό.

«Για την πλειοψηφία των ανθρώπων, το σεξ μειώνει την ένταση και χαλαρώνει. Πολλούς τους βοηθά να κοιμηθούν», αναφέρει η Lisa Thomas, ειδική στις σχέσεις και στο σεξ.

Πάντως, ο ύπνος μαζί με τον σύντροφό σου, βελτιώνει την ποιότητα του σεξ. Όσο ξεκουράζεσαι το βράδυ, το σώμα δημιουργεί ορμόνες και ξυπνάς με περισσότερη ενέργεια και δημιουργικότητα για ικανοποιητικό σεξ, κατά προτίμηση στις… 3 το μεσημέρι, όποτε και αυτή η (δύσκολη) ώρα είναι η ιδανική για σεξ!

Πηγή: bovary.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια