Γυναίκα

Ιωάννα Μαργέλη: Ζωγραφίζει πίνακες με καλλυντικά, σκιές και eyeliner!

Συνήθως οι γυναίκες χρησιμοποιούμε τα καλλυντικά για να αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά μας και να κρύβουμε τις ατέλειες. Τον τελευταίο καιρό πολλοί άνδρες τα χρησιμοποιούν επίσης για τον καλλωπισμό τους.

Έχουν μόνο αυτή τη χρήση;

Η Ιωάννα Μαργέλη απαντά κατηγορηματικά «όχι». Κι αυτό το αποδεικνύει η άψογη δουλειά της. Ένα δημιουργικό και ανήσυχο πλάσμα έκανε πράξη μία εναλλακτική σκέψη.

Η Ιωάννα φτιάχνει έργα τέχνης χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο καλλυντικά! Μάλιστα πίνακες της κοσμούν ακόμα και μεγάλα γραφεία, ανθρώπων που αγαπούν την τέχνη ενώ ταυτόχρονα είναι προοδευτικοί και υποδέχονται με μεγαλοψυχία τις νέες καινοτόμες ιδέες!

Η Ιωάννα Μαργέλη ακολούθησε κατά πόδας τα βήματα του ζωγράφου παππού της, ο οποίος ήταν ένας εξαιρετικός ζωγράφος από την Πρέβεζα.

Με προϊόντα μακιγιάζ, λοιπόν, σκιές, make up, eyeliner, κραγιόν… η Ιωάννα δημιουργεί πρωτότυπα έργα τέχνης! Ταυτόχρονα όμως είναι και δασκάλα σε Δημοτικό σχολείο στην Πρέβεζα. Συνδυάζει λοιπόν τις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής της, τα επαγγέλματά της, βοηθώντας τα παιδιά στο σχολείο να εκφράσουν τα συναισθήματα τους μέσα από τη ζωγραφική.

Η μοναδική στο είδος της μίλησε στον Στέλιο Ζερβό και την Ιωάννα Μαλέσκου αναφορικά με το πώς ξεκίνησε η ιδέα της, η πορεία που είχε στη συνέχεια αλλά και πώς έφτασε να αναγνωρίσουν την δουλειά της μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και να την τροφοδοτούν με καλλυντικά ως χορηγοί στη δουλειά της.

 

Σχόλια