Γυναίκα

Η ιδανική σάλτσα μπάρμπεκιου για dips και μαρινάρισμα

Αυτή η σάλτσα είναι ιδανική για dips, αλλά και για μαρινάρισμα!

Όταν είσαι μερακλής στο ψήσιμο τα πάντα θέλεις να είναι τέλεια, από το κρέας μέχρι τη σάλτσα.

Ο Π. Παπαδάκης από την ομάδα Live Kitchen μας προτείνει την κατάλληλη σάλτσα μπάρμπεκιου για σουβλάκια κοτόπουλο, μπριζόλα, πανσέτα, λουκάνικα, μπιφτέκια κ.ά.

Υλικά:

3 κτσ Ελαιόλαδο

1 Μικρό Κρεμμύδι

Λίγο αλάτι

1 κτγ σκόρδο σε σκόνη

3 κτσ βαλσάμικο

1 Κτσ Σάλτσα σόγιας

2 Κτσ καστανή ζάχαρη

2 κτσ μουστάρδα

4 σταγόνες Tabasco

70 γρ νερό

1 κτσ χυμό απο λεμόνι

3 κτσ πάπρικα σως

540 γρ κέτσαπ

2 κτσ πάπρικα σε σκόνη

Σχόλια