Γυναίκα

Το NOBACCO Shop Ηρακλείου, γιορτάζει 1 χρόνο λειτουργίας με ένα μεγάλο party

Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, διοργανώνει ένα μεγάλο street party στο άριστα σχεδιασμένο κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης γιορτάζοντας τον 1ο χρόνο της επιτυχημένης λειτουργίας του.

Το NOBACCO Shop Ηρακλείου, γιορτάζει 1 χρόνο λειτουργίας με ένα μεγάλο party

Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, διοργανώνει ένα μεγάλο street party στο άριστα σχεδιασμένο κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης γιορτάζοντας τον 1ο χρόνο της επιτυχημένης λειτουργίας του.

Οι λάτρεις του ατμίσματος που θα επισκεφθούν το κατάστημα της NOBACCO στο Ηράκλειο (Ίδης 27) το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μουσική, να διασκεδάσουν και να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς για να κερδίσουν πλούσια δώρα, όπως συσκευές ατμίσματος νέας γενιάς καθώς και να επωφεληθούν της έκπτωσης 15% κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε όλα τα προϊόντα NOBACCO!

Επιπλέον, θα γευθούν μια πληθώρα υγρών αναπλήρωσης ενώ θα εξυπηρετηθούν από τους ειδικά εκπαιδευμένους vapespecialists, λύνοντας κάθε τους απορία όσον αφορά στο άτμισμα.

Για όσους δεν έχουν ακόμη δει τη state-of-the-art συσκευή ατμίσματος της NOBACCO μία ακόμη έκπληξη τους περιμένει. Το =ISSON αν και μικρό ενσωματώνει εντυπωσιακά πλεονεκτήματα και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Με πλούσιο εξοπλισμό, απόλυτη εργονομία, ευκολία χρήσης και μεγάλη αυτονομία χαρίζει απόλαυση χωρίς όρια.

Οι μεγάλες εκπλήξεις και τα πλούσια δώρα της NOBACCO σε συνδυασμό με τις μουσικές επιλογές του Love Radio Κρήτης 102,8 υπόσχονται να δημιουργήσουν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα party από το οποίο δεν θα λείψει κανείς.

Τα καταστήματα NOBACCO παρέχουν όλα τα απαραίτητα προϊόντα γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Συσκευές ατμίσματος, υγρά αναπλήρωσης, ατμοποιητές, μπαταρίες, αξεσουάρ και gadgets που προσθέτουν στυλ και πρακτικότητα!

Η NOBACCO κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα καθώς κεντρικός άξονας και φιλοσοφία της εταιρείας, είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων όσο και στα υγρά αναπλήρωσης.

Επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών της με ερευνητικά κέντρα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρία συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως, ενώ το Nobacco Design Center σχεδιάζει και παράγει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα συσκευές ατμίσματος προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Η ολοκληρωμένη σειρά υγρών NOBACCO PREMIUM κυκλοφορεί αποκλειστικά από τη NOBACCO και είναι το αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και ανάπτυξης του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας (ΕΜΒΙΑ) του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Επίσης, όλα τα προϊόντα είναι T.P.D. Compliant δηλαδή πλήρως εναρμονισμένα με την οδηγία 2014/40/ΕΕ του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του συμβουλίου.

Σχετικά με την Nobacco

Η NOBACCO είναι η πρώτη εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα που από την ίδρυση της, το 2008 είχε ως προτεραιότητα την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της.

Με ένα δίκτυο 70 καταστημάτων και με περισσότερα από 230 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της στη διάδοση του ατμίσματος που σταδιακά κερδίζει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καπνιστών σε όλη τη χώρα. Τον Ιούλιο του 2016, η NOBACCO προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυο της στην Ρουμανία και στη Γερμανία.

Σκοπός της NOBACCO είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες. Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤwww.seeht.org) και επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τέλος, στο www.nobacco.gr λειτουργεί το No1 ελληνικό online κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια