Γυναίκα

Στ.Τσακλίδου: Όταν ο καρκίνος "εμφανίστηκε" στο θηλασμό -vid

Στέλλα Τσακλίδου, ακτιβίστρια μητέρα, σύζυγος εργαζόμενη και φοιτήτρια μεταπτυχιακού!Στο τρίτο της παιδάκι ο καρκίνος της χτύπησε την πόρτα!

Στέλλα Τσακλίδου, ακτιβίστρια μητέρα, σύζυγος εργαζόμενη και φοιτήτρια μεταπτυχιακού!Στο τρίτο της παιδάκι ο καρκίνος της χτύπησε την πόρτα! Αλλά εκείνη δεν πτοήθηκε ούτε λεπτό, ούτε και δίστασε να έρθει… αντιμέτωπη μαζί του!

Μάλιστα εντυπωσιάζει και προκαλεί θαυμασμό το γεγονός ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν "Και τώρα τι θα κάνω με το μωρό μου που θηλάζει;"

Και όμως η Στέλλα τα κατάφερε ! Όχι απλά κέρδισε τη μάχη για τη ζωή της αλλά δεν στέρησε και ποτέ από το μωρό της ,ότι πολυτιμότερο μπορούσε να του προσφέρει, όπως λέει χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στον θηλασμό.

Η ιστορία της Στέλλας!

Είχε πρόσφατα γεννήσει το 3ο παιδί της όταν εντόπισε καρκίνο στο θυρεοειδή και  έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες μπαίνοντας αμέσως χειρουργείο. Μετά από λίγο διάστημα επέστρεψε σπίτι της ακόμη πιο δυνατή , ακόμη πιο σίγουρη για αυτό που έπρεπε και  ήθελε να κάνει ,να συνεχίζει να θηλάζει το μωρό της. Έδινε ζωή στο παιδί της, έδινε νόημα στη δική της ζωή. Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά , ένιωσε χρήσιμο το σώμα της και όχι κατεστραμμένο και αυτό την κράτησε δυνατή και ζωντανή.

Η δραστήρια ακτιβίστρια και το μεταπτυχιακό!

Αν και μητέρα 3 παιδιών και εργαζόμενη, κάνει και μεταπτυχιακό. Είναι ακτιβίστρια γιατί, παλεύει για την αξιοπρέπεια του τοκετού, η ίδια μετά από καισαρικές γέννησε φυσιολογικά το 3ο μωρό (vback,Κολπικός τοκετός μετά από καισαρική), ούσα μεταπτυχιακή αγωνίζεται για τα δικαιώματα των μαμάδων φοιτητριών(βεβαρημένες υποχρεώσεις αλλά κανένα extra δικαίωμα).  

Η δύναμη της ψυχής της απαράμιλλη και μάλιστα ένα από τα βασικά όπλα στη φαρέτρα της ζωής της, η προσευχή!

Η όμορφη Στελλα μίλησε στην Ανδριανή Αγγελιδάκη και για τη ζωή της, την περιπέτεια της, το ταξίδι του θηλασμού και εκμυστηρεύτηκε τα μυστικά που την κάνουν ακόμη πιο δυνατή, την κάνουν  να αγαπά ακόμη περισσότερο τη ζωή, τους ανθρώπους που είναι δίπλα της , με τις δυσκολίες και τις χαρούμενες και πιο χαλαρες στιγμές!

Γιορτή της μητέρας σήμερα και η Στέλλα στέλνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο μηνύματα που σίγουρα θα μπορούσαν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμησή για όλες τις μαμάδες! 

Απολαύστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Ανδριανή"

Επιμέλεια : Βάλια Μπούη

Σχόλια